Πέτυχε διακριτικό & σέξι μακιγιάζ στην παραλία | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
5:00
29/6/2012

Πέτυχε διακριτικό & σέξι μακιγιάζ στην παραλία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και ναι ήρθε η ώρα της παραλίας και του φραπέ, του τέλειου μαυρίσματος και της θάλασσας. Το μακιγιάζ σου στην παραλία δεν πρέπει να παραβαίνει ορισμένους σημαντικούς κανόνες μακιγιάζ και εσύ πρέπει αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική όταν βάφεσαι για να πας για μπάνιο! Διάβασε παρακάτω όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της παραλίας και ξεχώρισε και εκεί με την ομορφιά σου! 

Από την Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Το καλοκαιρινό μέικ-απ και η πούδρα: </b> πρέπει να είναι πολύ διακριτικά! Πόσες φορές δεν έχεις δει κάποια στην παραλία που πάει να κολυμπήσει με τον στόκο στο πρόσωπο της και δεν σου αρέσει καθόλ

Το καλοκαιρινό μέικ-απ και η πούδρα: πρέπει να είναι πολύ διακριτικά! Πόσες φορές δεν έχεις δει κάποια στην παραλία που πάει να κολυμπήσει με τον στόκο στο πρόσωπο της και δεν σου αρέσει καθόλου η εικόνα; Έτσι λοιπόν και εσύ φρόντισε να μην το παρακάνεις με το μέικ-απ σου και φυσικά πρόσεξε μην έχεις αποκλείσεις στην απόχρωση που θα διαλέξεις. Μόλις πάρεις λίγο χρωματάκι τρέξε να βρεις την απόχρωση εκείνη που σου ταιριάζει τώρα και άπλωσε μια ελαφριά στρώση στο πρόσωπο σου αφού πρώτα έχεις ενυδατώσει την επιδερμίδα σου. Μάτια μου: το μακιγιάζ των ματιών σου καλό είναι να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται και αυτό σημαίνει ότι λίγη μάσκαρα είναι ικανή να δώσει στο βλέμμα σου την ένταση που έχει ανάγκη χωρίς να χρειάζεται να απλώσεις σκιά για να δώσεις έμφαση!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ