Πες μου πώς θέλεις τις βλεφαρίδες σου να σου πω τι πρέπει να κάνεις | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
16:30
2/7/2019

Πες μου πώς θέλεις τις βλεφαρίδες σου να σου πω τι πρέπει να κάνεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πιο μακριές, πυκνές ή εντυπωσιακές; Δες τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις 

Οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημεία-κλειδιά του προσώπου μας και έχουν ξεχωριστό μέρος στο μακιγιάζ.

Δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις στις βλεφαρίδες σου, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις:

Δες και αυτό: Το μυστικό για υπέροχα, μεγάλα μάτια που δεν θα σου αποκαλύψει κανένας make-up artist

 

Πιο μακριές;
Πριν βάψεις τις βλεφαρίδες, χτένισέ τες με ειδικό βουρτσάκι για να μη δημιουργηθούν κόμποι. Στη συνέχεια γύρισέ τες με το ειδικό ψαλιδάκι. Ήρθε η ώρα να απλώσεις την πρώτη στρώση μάσκαρα. Θα χρειαστείς μια μάσκαρα με βουρτσάκι από πλαστικές τρίχες ή από σιλικόνη. «Αυτό το εύκαμπτο πινέλο μπορεί άμεσα να τιθασεύσει κάθε τρίχα από τις βλεφαρίδες σου» λέει ο make-up artist Troy Surratt. «Τοποθέτησέ το ακριβώς στη βάση της βλεφαρίδας για να τη σαρώσεις μέχρι τις άκρες με μία κίνηση».

Μετά χρησιμοποίησε τη μύτη της βούρτσας για να περάσεις μερικές πινελιές στις άκρες των βλεφαρίδων προς τα πάνω. Μπορείς να δοκιμάσεις έναν ορό επιμήκυνσης και βελτίωσης βλεφαρίδων τον οποίο θα απλώνεις κάθε βράδυ. Μέσα σε 4 μήνες θα έχουν μακρύνει φυσικά.

Αυτό το είδες; Το αναπάντεχο τρικ για τις κάτω βλεφαρίδες που δεν είχες φανταστεί

 

Πιο πυκνές;
Για βλεφαρίδες πλούσιες, ογκώδεις και τρισδιάστατες ξεκίνα με τη δημιουργία μιας παχιάς γραμμής, σπρώχνοντας με το δάχτυλο το βλέφαρό σου ψηλά, και στη συνέχεια πέρασε το εσωτερικό χείλος του βλεφάρου με μαύρο μολύβι ματιών. «Αυτό είναι το επαγγελματικό μυστικό για πολύ πλούσιες βλεφαρίδες» επισημαίνει ο Troy Surratt.

Μετά πέρασε μια μάσκαρα για περισσότερο όγκο στη βάση που έχεις ήδη βάψει, με κινήσεις μπρος-πίσω. «Βοηθά να συμπληρώσεις τα μικροσκοπικά κενά γύρω από τις ρίζες των βλεφαρίδων σου» συμβουλεύει ο make-up artist.

Διάβασε επίσης: To απόλυτο tip: Πυκνές βλεφαρίδες σε κάθε εφαρμογή mascara με την προσθήκη ενός υλικού

 

Πιο εντυπωσιακές;
Οι βλεφαρίδες σου πρέπει να διαγράφουν μια έντονη οξεία γωνία στην εξωτερική γωνία του ματιού, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βλέμμα. «Όλα εξαρτώνται από την τεχνική» επισημαίνει ο ειδικός. «Κράτησε το πινέλο της μάσκαρα διαγώνια και τράβηξέ το μέσα από τις βλεφαρίδες έως την άκρη του ματιού με μια κίνηση αργή, που θα αφήσει πλούσιο χρώμα στις τρίχες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ