Μην τις πετάς! Το tip για να «ζωντανέψεις» ξανά τις φορεμένες ψεύτικες βλεφαρίδες σου | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
7:18
13/6/2018

Μην τις πετάς! Το tip για να «ζωντανέψεις» ξανά τις φορεμένες ψεύτικες βλεφαρίδες σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες αποτελούν τη σίγουρη λύση για όλες εμάς που επιθυμούμε να χαρίσουμε ένταση στα μάτια μας για ένα πιο βραδινό ή επίσημο μακιγιάζ.

Δεν πρόκειται, φυσικά, για ένα φτηνό αξεσουάρ (μιλάμε για καλή ποιότητα σαφώς, καθώς δεν ενδείκνυται να τοποθετούμε κοντά στα μάτια μας προϊόντα αμφιβόλου προέλευσης), μα για κάτι για το οποίο θα χρειαστεί να ξοδέψουμε κατιτίς παραπάνω προκειμένου να μην μας εγκαταλείψει… στα μισά.

Οι λάτρεις των ψεύτικων βλεφαρίδων καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοούμε. Εδώ δεν τσιγγουνευόμαστε τα χρήματα.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αποχωριζόμαστε τις βλεφαρίδες αυτές αμέσως μετά την πρώτη αφαίρεσή τους. Μπορούμε να τις κρατήσουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε ξανά, αρκεί να τις περιποιηθούμε λιγάκι τη στιγμή που θα τις αφαιρέσουμε από τα βλέφαρά μας.

Το μυστικό είναι ένα λοιπόν: Ντεμακιγιάζ (και) στις πρόσθετες βλεφαρίδες μας.

Αυτήν ακριβώς τη συμβουλή μας δίνει η δημοφιλής beauty blogger, Huda Kattan.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τις βλεφαρίδες σε ένα cotton pad και να τις ντεμακιγιάρεις προσεκτικά με μία ειδική λοσιόν καθαρισμού για τα μάτια, δίνοντας έμφαση στη βάση της στην οποία έχει σίγουρα μείνει κόλλα και υπολείμματα μάσκαρα από τις πραγματικές μας βλεφαρίδες.

Με μία μπατονέτα εμποτισμένη με λοσιόν και ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, αφαιρούμε προσεκτικά τη μάζα κόλλας και μάσκαρα, μέχρι να δούμε το προϊόν ξανά σαν καινούργιο!

Περνάμε τη λοσιόν σε όλη την επιφάνεια των βλεφαρίδων, αφήνουμε να στεγνώσουν και τοποθετούμε ξανά μέσα στο κουτί τους.

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ