Ξέμεινες από eyeliner; Το προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις την τέλεια μαύρη γραμμή | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
7:10
12/5/2018

Ξέμεινες από eyeliner; Το προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις την τέλεια μαύρη γραμμή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχει συμβεί σε όλες μας. Την κρίσιμη στιγμή που ετοιμαζόμαστε να ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ μας με μία επιβλητική μαύρη γραμμή eyeliner, συνειδητοποιούμε πως το μπουκαλάκι είναι πλέον άδειο.

Έλα όμως που εμείς έχουμε μακιγιαριστεί με τέτοιο τρόπο που η αγαπημένη μας μαύρη γραμμή κρίνεται απαραίτητη;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανικοβάλλεσαι!

Από eyeliner μπορεί να ξέμεινες, από mascara όμως όχι. Καλά κατάλαβες λοιπόν.

Το μυστικό που μας προτείνουν οι μεγαλύτεροι make-up artists ανά τον κόσμο είναι τόσο απλό και χρήσιμο που είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχουν λάτρεις του μακιγιάζ που δεν τον γνωρίζουν.

Στην περίπτωση που το eyeliner μας τελειώσει, δε έχουμε παρά να χρησιμοποιήσουμε το εσωτερικό της συσκευασίας της mascara μας για να σχηματίσουμε την πολυπόθητη γραμμή. Κι εδώ έχει δύο επιλογές:

Είτε να «βουτήξεις» το πινελάκι του eyeliner μέσα στη mascara αφήνοντας το προϊόν που δεν χρειάζεσαι στα τοιχώματα, είτε να περάσει το πινελάκι από το βουρτσάκι της mascara παίρνοντας ακριβώς όσο προϊόν χρειάζεσαι.

Tip: Φρόντισε να ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου όσο πιο προσεκτικά γίνεται για να μην μουντζουρωθείς, κυρίως στην περίπτωση που η ποσότητα του υλικού που χρησιμοποίησες είναι μεγάλη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ