Κρύψε τις ατέλειες με όπλο σου το μπρόνζερ | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
5:15
10/5/2013

Κρύψε τις ατέλειες με όπλο σου το μπρόνζερ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχουν κάποια πράγματα που όταν δεν φαίνονται δεν υπάρχουν. Για παράδειγμα το διπλοσάγονο ή το μικρό σου στήθος. Το κατάλληλο εργαλείο μακιγιάζ- το λατρεμένο σου μπρόνζερ- σε βοηθάει να κρύψεις τις ατέλειες σου, γιατί λοιπόν να μαρτυρήσεις το μυστικό σου; Διάβασε παρακάτω πώς θα δείχνεις θεά με όπλο σου το μπρόνζερ. 

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
4 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Στήθος-τούμπανο:</b> μπορεί ο καλός Θεούλης να μην σου χάρισε στήθος σαν της Πάμελα όμως γιατί να μην χρησιμοποιήσεις το μπρόνζερ σου προς όφελος σου; Τώρα αρκεί να απλώσεις σωστά το μπρόνζερ σου γ

Στήθος-τούμπανο: μπορεί ο καλός Θεούλης να μην σου χάρισε στήθος σαν της Πάμελα όμως γιατί να μην χρησιμοποιήσεις το μπρόνζερ σου προς όφελος σου; Τώρα αρκεί να απλώσεις σωστά το μπρόνζερ σου για να κάνεις και το στήθος σου να δείχνει μεγαλύτερο. Θα χρειαστείς ένα μπρόνζερ σε σκούρα απόχρωση για να το απλώσεις στη μέση περίπου του στήθους και ανάμεσα στο στήθος. Άπλωσε καλά το μπρόνζερ για να είναι το αποτέλεσμα όσο πιο ομοιόμορφο γίνεται και προσπάθησε να ακολουθήσεις το φυσικό σχήμα του στήθους ενώ καλά θα κάνεις να απλώσεις καλά με το πινέλο σου ή το σφουγγαράκι. Με ένα χρώμα τουλάχιστον 1 με 2 τόνους πιο ανοιχτό ή μια ανοιχτόχρωμη σκιά -σε λευκή απόχρωση- και άπλωσε την στο επάνω μισό του στήθους σου και τσέκαρε να δεις πώς δημιούργησες την ψευδαίσθηση πως έχεις μεγαλύτερο στήθος!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
4 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ