Κρύψε τις ατέλειες με όπλο σου το μπρόνζερ | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
5:15
10/5/2013

Κρύψε τις ατέλειες με όπλο σου το μπρόνζερ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχουν κάποια πράγματα που όταν δεν φαίνονται δεν υπάρχουν. Για παράδειγμα το διπλοσάγονο ή το μικρό σου στήθος. Το κατάλληλο εργαλείο μακιγιάζ- το λατρεμένο σου μπρόνζερ- σε βοηθάει να κρύψεις τις ατέλειες σου, γιατί λοιπόν να μαρτυρήσεις το μυστικό σου; Διάβασε παρακάτω πώς θα δείχνεις θεά με όπλο σου το μπρόνζερ. 

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ποιο διπλοσάγωνο;  Κρύψε  και το διπλοσάγονο με τη βοήθεια του μπρόνζερ! Μπορεί να έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω ή απλά να έχεις προσωπάκι με μαγουλάκια με συνέπεια το γνωστό σε όλες μας διπλοσάγονο ν

Ποιο διπλοσάγωνο; "Κρύψε" και το διπλοσάγονο με τη βοήθεια του μπρόνζερ! Μπορεί να έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω ή απλά να έχεις προσωπάκι με μαγουλάκια με συνέπεια το γνωστό σε όλες μας διπλοσάγονο να σε κοιτάζει στον καθρέφτη σου με απορία. Μην ανησυχείς καθόλου αφού και το διπλοσάγωνο θέλει το μπρόνζερ του! Άπλωσε το μπρόνζερ σου στα πλαϊνά του προσώπου κοντά στις ρίζες των μαλλιών φτάνοντας μέχρι το πηγούνι, και το μέικ-απ σου στο κέντρο του προσώπου για να δείχνει το πρόσωπο σου γενικά πιο λεπτό. Στη συνέχεια άπλωσε μέχρι τη βάση του λαιμού σου το μπρόνζερ σου -σε απόχρωση έναν με δύο το πολύ τόνους πιο σκούρο από το μέικ-απ σου- και θα δεις το διπλοσάγονο να εξαφανίζεται.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ