Κραγιόν: η σωστή απόχρωση για σένα | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
16:15
26/9/2008

Κραγιόν: η σωστή απόχρωση για σένα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Το λαμπερό κόκκινο φωτίζει τέλεια την επιδερμίδα της Άσλεϊ Σίμσον.
Το λαμπερό κόκκινο φωτίζει τέλεια την επιδερμίδα της Άσλεϊ Σίμσον.
Θα είσαι απλά ακαταμάχητη με το χρώμα που πάει περισσότερο στην επιδερμίδα σου! Ακολούθησε τα παρακάτω tips και γίνε η ωραία της ημέρας?

Διάλεξε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο με την επιδερμίδα σου και γινε απλά ακαταμάχητη! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, αρκεί να ξέρεις τα κόλπα. Διάβασε πώς: 

Βήμα πρώτο: διάλεξε ένα χρώμα έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό των χειλιών σου. Το πολύ ανοιχτό ή πολύ σκούρο θα δείχνει χλωμή την επιδερμίδα σου.

Βήμα δεύτερο: μην πιστεύεις ότι η απόχρωση θα φαίνεται πάνω σου όπως τη βλέπεις στη συσκευασία. Είναι απίθανο να δείχνει το ίδιο σε όλες τις γυναίκες και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι πάντα το καλύτερο.

Βήμα τρίτο: κατά κανόνα, στις ανοιχτόχρωμες πηγαίνουν οι τόνοι του ροζ και του κοραλλί, ενώ το βαθύ μωβ και τα χρώματα των φρούτων του δάσους έχουν φτιαχτεί για κορίτσια με σταρένιες ή σκούρες επιδερμίδες.

Βήμα τέταρτο: τα γήινα χρώματα με γυαλάδα ή λάμψη ταιριάζουν σε όλες! Αν δεν είσαι τύπος του κραγιόν, δοκίμασε λιπ γκλος με χρώμα. Σίγουρα θα σου πηγαίνει!

Βήμα πέμπτο: ακόμα κι αν φοράς κραγιόν, μπορείς πάντα να βάλεις λίγο γκλος (διαφανές κατά προτίμηση) για να φαίνονται τα χείλια σου πιο σαρκώδη και σέξι! Έτοιμη για έξοδο!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ