Δείξε μου τα φρύδια σου να σου πω ποια είσαι: Οι επιστήμονες μόλις είπαν αυτό που δεν θα σου αρέσει καθόλου | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
9:08
10/8/2018

Δείξε μου τα φρύδια σου να σου πω ποια είσαι: Οι επιστήμονες μόλις είπαν αυτό που δεν θα σου αρέσει καθόλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Βρισκόμαστε στην εποχή που δεν υπάρχει γυναίκα η οποία δεν αφιερώνει τουλάχιστον ένα τέταρτο στον άψογο σχεδιασμό των φρυδιών της κάθε φορά που ετοιμάζεται για κάποια έξοδό της.

Το τέλειο φρύδι -με ό,τι κι αν σημαίνει «τέλειο» για την καθεμία από εμάς- έχει εξελιχθεί σε καθημερινή μάχη, με τις εταιρείες καλλυντικών να λανσάρουν όλο και περισσότερα προϊόντα που υπόσχονται να μας λύσουν τα χέρια.

Κάπως έτσι, μόνο ως απογοήτευση μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Toronto, η οποία θέλει την τελευταία λέξη στη μόδα των φρυδιών να αποτελεί αδιάψευστο στοιχείο… ναρκισσισμού. Αγαπάς κι εσύ τα έντονα, παχιά, επιβλητικά φρύδια;

Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για σένα.

Με στόχο την εύρεση του χαρακτηριστικού εκείνου που θα μπορούσε να υποδεικνύει ναρκισσιστική συμπεριφορά, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα φρύδια στυλ Cara Delevingne αποτελούν κοινό χαρακτηριστικό των αυτάρεσκων ανθρώπων!

«Ανακαλύψαμε πως οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κρίνουν τον ναρκισσισμό των άλλων μόνο από το πάνω μέρος του προσώπου τους, συγκεκριμένα, από τα φρύδια και μόνο», δήλωσε στο «Allure» η επικεφαλής της έρευνας, Mirand Giacomin.

 

Διάβασε και αυτό: Το «μαγικό» προϊόν για να μη λαδώνουν τα μαλλιά σου το έχεις σίγουρα στο σπίτι σου

 

Οι εθελοντές που συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξαν πως ένα πρόσωπο τους φαίνεται πολύ περισσότερο να ανήκει σε νάρκισσο όταν τα φρύδια είναι πιο χοντρά και πιο καλοσχηματισμένα από τα συνηθισμένα.

Ο λόγος; Η Giacomin έχει την (απόλυτα λογική) απάντηση:

«Τα χοντρά, γραμμικά φρύδια είναι πολύ στη μόδα τώρα. Έτσι, η προτίμηση κάποιου σε αυτά θα μπορούσε να σχετίζεται άμεσα με την επιθυμία του να είναι ελκυστικός και αρεστός στους άλλους».

Αν το σκεφτούμε, πάντως, η συγκεκριμένη έρευνα έχει βάση. Κυρίως αν ρίξουμε μια ματιά γύρω μας και εντοπίσουμε τις γυναίκες με προτίμηση στα χοντρά, έντονα φρύδια!

Μήπως να το ψάξουμε λιγάκι παραπάνω;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ