Βρες το σωστό κόκκινο κραγιόν | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
10:32
24/9/2009

Βρες το σωστό κόκκινο κραγιόν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Βρες το σωστό κόκκινο κραγιόν και νιώσε όλα τα βλέμματα επάνω σου!
Βρες το σωστό κόκκινο κραγιόν και νιώσε όλα τα βλέμματα επάνω σου!
Το κόκκινο κραγιόν, θα γίνει το βασικό εργαλείο του μακιγιάζ σου αυτό το φθινόπωρο! Όταν πρόκειται να διαλέξεις κόκκινο κραγιόν, φρόντισε να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση αλλά και να το φορέσεις σωστά για να κάνεις τη διαφορά. Ενημερώσου σωστά και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα χείλη σου!


Το κόκκινο κραγιόν, θα γίνει το βασικό εργαλείο του μακιγιάζ σου αυτό το φθινόπωρο! Όταν πρόκειται να διαλέξεις κόκκινο κραγιόν, φρόντισε  να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση αλλά και να το φορέσεις σωστά για να κάνεις τη διαφορά. Ενημερώσου σωστά και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα χείλη σου!

Τον τόνο και τα μάτια σου: πριν αγοράσεις το κόκκινο κραγιόν που θα σε συνοδεύσει σε όλα τα ραντεβού σου αυτό το φθινόπωρο, οφείλεις να ξέρεις αν σου ταιριάζει ένα ζεστό ή ψυχρό κόκκινο.  Αν είσαι ανοιχτόχρωμη επίλεξε ένα έντονο κόκκινο της φωτιάς ενώ αν είσαι μελαχρινή επίλεξε ένα βαθύ κόκκινο και απέφυγε τα ροζ-κόκκινα κραγιόν. Έτσι γλιτώνεις χρόνο που θα δαπανήσεις για να βρεις το σωστό κόκκινο κραγιόν για εσένα!

Προσοχή στο σχήμα: των χειλιών σου! Γεμάτα ή λεπτά χείλη πρέπει να λάβεις υπόψη το σχήμα των χειλιών σου όταν διαλέγεις το συγκεκριμένο κραγιόν. Αν έχεις γεμάτα σαρκώδη χείλη πρέπει να διαλέγεις πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου ενώ αν έχεις λεπτά χείλη οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου είναι ότι πρέπει για εσένα που θέλεις να τονίσεις τα χείλη σου.

Η Μέγκαν Φοξ ποντάρει στο βαθύκόκκινο και με ύφος femme fatale τραβάει τα φλας των φωτογράφων!
Η Μέγκαν Φοξ ποντάρει στο βαθύ κόκκινο και με ύφος femme fatale  τραβάει τα φλας των φωτογράφων!

Άπλωσε σωστά: το κραγιόν σου! Μπορεί να  βρήκες τη σωστή απόχρωση, έχει όμως ιδιαίτερη σημασία ο τρόπος που θα απλώσεις το κραγιόν σου. Το κόκκινο χρώμα εκτός από το χρώμα του πάθους είναι και ένα χρώμα που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Φρόντισε να απλώσεις σωστά το κραγιόν σου και να μη ξεφεύγει από τη γραμμή των χειλιών γιατί διαφορετικά θα μοιάζεις με κλόουν!

 

Ελαφρύ μεηκ-απ: τα έντονα κόκκινα χείλη προϋποθέτουν το υπόλοιπο μακιγιάζ σου να κινείται σε απαλούς τόνους. Λίγη μάσκαρα και μια λεπτή γραμμή άι-λάινερ θα δώσουν έναν αέρα γκλάμουρ στο λουκ σου, ενώ για πιο καθημερινές εμφανίσεις φόρεσε το κόκκινο κραγιόν σου με μπεζ σκιά και ελαφρύ ρουζ.

 

Η Σκάρλετ και ως κοκκινομάλαεσχάτως, σπάνια εγκαταλείπειτο κόκκινο από τα χείλη της!
Η Σκάρλετ και ως κοκκινομάλα εσχάτως, σπάνια εγκαταλείπει το κόκκινο από τα χείλη της!

Προετοιμάσου να σε προσέξουν: το κόκκινο κραγιόν δε θα σε βοηθήσει να χαθείς μέσα στο πλήθος αντίθετα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου! Αν δε νιώθεις άνετα με τα βλέμματα των άλλων ξεκίνα με ένα πιο απαλό κόκκινο λιπ γκλος και που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει η προσοχή!

 

Από την Ελένη Αναστασάκη

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ