Αυτές είναι οι 3 σούπερ τάσεις μακιγιάζ στα χείλη για τη νέα σεζόν | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:00
19/8/2016

Αυτές είναι οι 3 σούπερ τάσεις μακιγιάζ στα χείλη για τη νέα σεζόν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

ΟΙ νέες τάσεις της σεζόν είναι σίγουρα πολλές δεν γίνεται όμως να μην ξεχωρίσουμε τα χρώματα στα χείλη μας που για την νέα σεζόν είναι εντυπωσιακά και συγκλονιστικά. Παρακάτω θα μάθεις τι χρώμα θα έχουν τα χείλη σου τη νέα σεζόν!

Πραγματικά κόκκινα χείλη: 

Τη νέα σεζόν το μέτριο όταν μιλάμε για το κόκκινο χρώμα στα χείλη δεν έχει καμία θέση στο νεσεσέρ μας.  Το κόκκινο είναι ... κόκκινο τελεία και παύλα. Το κόκκινο της νέας σεζόν είναι απίστευτα αξιαγάπητο, απίστευτα φωτεινό αλλά και σούπερ σκούρο, πάντα όμως πολύ εντυπωσιακό και άκρως θηλυκό. 

Οι διάσημες πασαρέλες γέμισαν αποχρώσεις του κόκκινου τις οποίες είδαμε ακόμη και στα μοντέλα με απόλυτα λευκή επιδερμίδα. Ο οίκος Proenza Schouler μας διαβεβαιώνει πως αυτό είναι το ένα και μοναδικό χρώμα της σεζόν για τα χείλη ενώ και τον οίκο Cushnie et Ochs το κόκκινο χρώμα στα χείλη των μοντέλων έκοψε την ανάσα. 

Στον Saint Laurent το δραματικό αποτέλεσμα πέρασε το... μήνυμα πως το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν για τα χείλη όπως άλλωστε συμβαίνει διαχρονικά εδώ και πολλές σεζόν. Το χρώμα συδνυάστηκε τέλεια με polished λουκ και έντονο σμόκι στα μάτια!

 

Γκόθικ χείλη: 

ΤΗ νεά σεζόν feel free να ανακαλύψεις την πιο dark πλευρά σου και φέρε την στην επιφάνεια! Μπορεί να είναι όσο dark θέλεις εσύ και η όλη σου διάθεση αποτυπώνεται στο μακιγιάζ σου με σκούρα χρώματα στα χείλη. 

Τα σκούρα χρώματα όπως το μοβ πρωταγωνιστούν την νέα χρονιά στα χείλη μας και μπορούμε να περιοριστούμε σε αυτό μόνο το χρώμα κρατώντας σε απαλούς τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ μας. Το goth είναι ένα μακιγιάζ ποιυ μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου τη νέα χρονιά και  να το κάνεις όσο πιο έντονο και εκκεντρικό αλλά και όσο πιο απαλό και διακριτικό θέλεις. Μην το φοβηθείς...

Στον Marc Jacobs τα πράγματα ήταν... έντονα, πολύ έντονα! Τα μαύρα χείλη και οι περίεργες γραμμές με τα ανοιχτόχρωμα φρύδια ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του προσώπου ενώ στον Rodarte είδαμε τα λετπά φρύδια των μοντέλων να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό λουκ με τα μοβ χείλη.  Το μπλε και το μοβ γνωρίζουν μεγάλες δόξες τη νέα σεζόν και εσύ μπορείς απλά να "σπάσεις" λιγάκι την σκοτεινιά με λίγο ρουζ. Τίποτα δεν απαγορεύεται!

Παστέλ και φωτεινά ροζ: 

Η τάση που όντως έγινε λατρεία και έχει επεκταθεί σχεδόν παντού δεν είναι άλλη από τις παστέλ αποχρώσεις. Τη νέα σεζόν αναδεικνύουν τον πιο γλυκό σου εαυτό και σε κάνουν να στάζεις μέλι. 

Στον 3.1 Philip Lim είδαμε τα χρώματα αυτά στα χείλη να προσδίδουν νεανικότητα στα φρέκσα πρόσωπα των μοντέλων ενώ στον οίκο Chanel είδαμε πιο "παλιές" γραμμές στο μακιγιάζ των ματιών σε μια προσπαθεια των μακιγιέρ να ισορροπήσουν το αποτέλεσμα. 

Οι αποχρώσεις του πιο παιχνιδιάρικου χρώματος της σεζόν είναι πολλές και εσύ δεν μένει παρά να διαλέξεις ποια παστέλ απόχρωση θα δώσεις στα χείλη σου!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ