Αόρατο μακιγιάζ: μάθε τα μυστικά του | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
9:00
12/8/2016

Αόρατο μακιγιάζ: μάθε τα μυστικά του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλές φορές δεν θέλεις να εφαρμόσεις ένα μακιγιάζ που είναι έντονο ή απλά μαρτυράει πως πέρασες την μισή ζωή σου προσπαθώντας να πετύχεις το τέλειο σμόκι. Παρακάτω θα βρεις τα βασικά για το "αόρατο" μακιγιάζ για ένα φυσικό λουκ που δείχνει σαν να είναι το φυσικό σου ακόμη και αν το έχεις επιμεληθεί λιγάκι!

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Για να τονίσεις το βλέμμα σου χωρίς όμως να απλώσεις δέκα στρώσεις μάσκαρα αρκεί να περιποιηθείς το φρύδι σου. Χτένισε με το χτενάκι σου τα φρύδια σου και με ένα βουρτσάκι άπλωσε λίγο τζελ στα φρύδια

Για να τονίσεις το βλέμμα σου χωρίς όμως να απλώσεις δέκα στρώσεις μάσκαρα αρκεί να περιποιηθείς το φρύδι σου. Χτένισε με το χτενάκι σου τα φρύδια σου και με ένα βουρτσάκι άπλωσε λίγο τζελ στα φρύδια έτσι ώστε να στρώσουν καλά και οι απείθαρχες τριχούλες. Ειδικά αν αφήσεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν θα δεις πως θα τονίζουν ακόμη πιο φυσικά το βλέμμα σου. Το "αόρατο" τρικ εδώ είναι πως μπορείς να "γεμίσεις" λιγάκι το φρύδι σου με λίγη καφέ σκιά για να δείχνει πιο ομοιόμορφο το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών σου, δίνοντας έμφαση στο βλέμμα σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ