9 σούπερ τάσεις στα νύχια που θα λατρέψεις | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
6:50
28/11/2014

9 σούπερ τάσεις στα νύχια που θα λατρέψεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα τρεντ στα νύχια είναι πάρα πολλά καi δεν ξέρεις ποιο από όλα να διαλέξεις; Η βάση για κάθε τέλειο μανικιούρ είναι φυσικά το περιποιημένο νυχάκι. Παρακάτω θα βρεις τα 9 πιο σούπερ τρεντ για να διαλέξεις αλλά και χρήσιμες συμβουλές για τα νύχια σου μόνο!

Από την Μάντυ Σωτηρίου, 

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 10
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Είναι πολύ βασικό να έχεις περιποιημένα νύχια για να δείχνει τέλειο το μανικιούρ σου, οπότε παρακάτω θα βρεις κάποια τιπ για τέλεια νύχια ανεξάρτητα από το βερνίκι που θα διαλέξεις:   1: Μην πετσοκόβε

Είναι πολύ βασικό να έχεις περιποιημένα νύχια για να δείχνει τέλειο το μανικιούρ σου, οπότε παρακάτω θα βρεις κάποια τιπ για τέλεια νύχια ανεξάρτητα από το βερνίκι που θα διαλέξεις: 1: Μην πετσοκόβες τα πετσάκια σου. Άλλο πετσάκια και άλλο παρανυχίδες. 2: Μην μοιράζεσαι τα εργαλεία του μανικιούρ. Και του πεντικιούρ. Και να έχεις άλλη λίμα για τα χέρια και άλλη για τα πόδια. 3: Λίμαρε τα νύχια σου απαλά και προς μία κατεύθυνση. 4: Τα μυτερά (almond) νύχια μπορεί να είναι της μόδας, αλλά σπάνε πιο εύκολα. 5: Πάντα βάση και top coat. Πάντα μην το ξεχνάς. 6: Κράτα ενυδατωμένα χέρια και νύχια με κρέμες χεριών, λαδάκια για τα πετσάκια, ακόμα και με λίγο ελαιόλαδο. Μην ξεχνάς: το ξίδι κάνει λέει θαύματα όσον αφορά την διάρκεια του βερνικιού. Πέρνα τα με ένα βαμβακάκι πριν τα βάψεις και θα δεις τη διαφορά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 10
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ