6 τιπ για να κρατήσει το μακιγιάζ σου & με τον καύσωνα | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:00
10/7/2015

6 τιπ για να κρατήσει το μακιγιάζ σου & με τον καύσωνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τώρα με την ζέστη το μακιγιάζ σου δείχνει τέλειο το πρωί όταν φεύγεις από το σπίτι ενώ λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο. Για να το διατηρήσεις όσο γίνεται περισσότερο τώρα με την ζέστη και να έχεις ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Απαλό μακιγιάζ:</h4>  <p><br /> Αυτό το διάστημα ξέχασε τα «βαριά» μέικ-απ και τα κρεμώδη κραγιόν.  Όσο πιο απαλή η σύνθεση των προϊόντων που χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ σου τόσο π

Απαλό μακιγιάζ:


Αυτό το διάστημα ξέχασε τα «βαριά» μέικ-απ και τα κρεμώδη κραγιόν. Όσο πιο απαλή η σύνθεση των προϊόντων που χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ σου τόσο πιο διακριτικό και φυσικό το αποτέλεσμα. Διάλεξε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα που θα καλύψει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς -χωρίς όμως να δείχνει το δέρμα σου «βαρύ»- λίγο λιπ-γκλος που θα χαρίσει φυσική λάμψη στα χείλη σου και με λίγο μπρόνζερ χάρισε το χρώμα του καλοκαιριού στα μάγουλα σου. Προτίμησε να απλώσεις πριν το μέικ-απ σου το primer που θα «απαλύνει» τις λεπτές γραμμές και θα εξασφαλίσει ένα ενιαίο αποτέλεσμα που θα δείχνει φυσικό και όχι «βαρύ» στον καύσωνα!

Tιπ:

Το μυστικό είναι στο σφουγγαράκι! Βρέξε λιγάκι το σφουγγαράκι για το μέικ-απ σου- που είναι το ιδανικό εργαλείο για αυτή τη δουλειά που το θέλεις- για να απλώσεις το μέικ-απ σου έτσι ώστε να δείχνει και να είναι πιο διακριτικό.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ