6 απίθανες λύσεις στα πιο συνηθισμένα προβλήματα μανικιούρ | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:05
24/7/2015

6 απίθανες λύσεις στα πιο συνηθισμένα προβλήματα μανικιούρ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το να σε πιάνει… κάτι κάθε φορά που βλέπεις πως το βερνίκι σου ξεφεύγει, δεν θα σου λύσει το πρόβλημα, οπότε καλά θα κάνεις να ξέρεις πώς θα διορθώσεις τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις όταν βάφεις τα νύχια σου στο σπίτι.  Κανένας δεν αμφιβάλει πως το έργο του να πετύχεις τέλειο μανικιούρ μόνη σου δεν είναι εύκολο, αλλά με τις σωστές συμβουλές δεν είναι ακατόρθωτο κιόλας! Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις ποιες είναι οι πιο σούπερ λύσεις στα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις!

Ε.Α.

<h4>Η οδοντόκρεμα σου:</h4>  <p>Μην ξεχνάς πως η οδοντόκρεμα δεν προορίζεται μόνο για τα δόντια σου!  Αναρωτιέσαι πώς μπορεί να κάνει καλό στα νύχια σου; Η αλήθεια είναι πως αν τα νύχια σου έχουν

Η οδοντόκρεμα σου:

Μην ξεχνάς πως η οδοντόκρεμα δεν προορίζεται μόνο για τα δόντια σου! Αναρωτιέσαι πώς μπορεί να κάνει καλό στα νύχια σου; Η αλήθεια είναι πως αν τα νύχια σου έχουν λεκέδες από προηγούμενα βερνίκια μπορείς να επαναφέρεις το φυσικό τους χρώμα κάνοντας ένα σκράμπ με την οδοντόκρεμα σου όπως στη φωτογραφία με τη βοήθεια μιας βούρτσας (όχι οδοντόβουρτσας). Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Πηγή φωτογραφίας: https://www.thegloss.com/

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ