5 σούπερ τρικ μακιγιάζ για 30άρες θεές | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
5:00
31/8/2012

5 σούπερ τρικ μακιγιάζ για 30άρες θεές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Kαι τι έγινε που είδες τον αριθμό 3 αντί για το 2 στα κεράκια της γενέθλιας τούρτας σου; Κάθε ηλικία έχει τη χάρη της όμως καλό είναι να ξέρεις τα πιο σούπερ τρικ μακιγιάζ για να δείχνεις ακόμη πιο κούκλα! Διάβασε παρακάτω τα πιο σούπερ τρικ για 30άρες θεές και εντυπωσίασε χωρίς προηγούμενο!

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
5 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Το κονσίλερ να είναι ίδιο χρώμα:</b> πολλές κουκλίτσες κάνουν ένα σημαντικό λάθος μακιγιάζ: διαλέγουν ένα πολύ πιο ανοιχτό κονσίλερ για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους τους. Το θέμα είναι να διαλέ

Το κονσίλερ να είναι ίδιο χρώμα: πολλές κουκλίτσες κάνουν ένα σημαντικό λάθος μακιγιάζ: διαλέγουν ένα πολύ πιο ανοιχτό κονσίλερ για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους τους. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα κονσίλερ ακριβώς στο χρώμα του μέικ-απ σου και όχι πιο ανοιχτόχρωμο για να δημιουργηθεί ένα ενιαίο αποτέλεσμα που δεν ξεχωρίζει την περιοχή των ματιών και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι το φυσικό σου χρώμα. Επίσης το ανοιχτόχρωμο κονσίλερ είναι πολλές φορές πιθανό να τονίζεις τους κύκλους και τις λεπτές γραμμές αντί να τις καλύπτει οπότε ξέχασε το!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
5 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ