5 μεγάλες αλήθειες για το ημιμόνιμο μανικιούρ | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:09
5/6/2015

5 μεγάλες αλήθειες για το ημιμόνιμο μανικιούρ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχει γίνει το αγαπημένο των γυναικών και όχι άδικα, αφού είναι πιο ανθεκτικό από ένα απλό μανικιούρ. Με διάρκεια ζωής έως 3 εβδομάδες, το ημιμόνιμο σου δίνει τη δυνατότητα  να διαλέξεις ένα βερνίκι στο αγαπημένο σου χρώμα και να χαρείς τα νύχια σου περιποιημένα για πολύ περισσότερο. Παρακάτω θα μάθεις τις 5 πιο σημαντικές αλήθειες για το ημιμόνιμο μανικιούρ που πρέπει να ξέρεις.

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4><strong>Τα βασικά</strong></h4>  <h4>Η κατάλληλη προετοιμασία:</h4>  <p>Το βερνίκι που χρησιμοποιείται για την τεχνική του ημιμόνιμου μανικιούρ θα δώσει το κατάλληλο χρώμα στο νύχι σου, αλλά αυτό

Τα βασικά

Η κατάλληλη προετοιμασία:

Το βερνίκι που χρησιμοποιείται για την τεχνική του ημιμόνιμου μανικιούρ θα δώσει το κατάλληλο χρώμα στο νύχι σου, αλλά αυτό μόνο δεν αρκεί. Το βασικό που πρέπει να κάνεις πριν το βερνίκι είναι να περιποιηθείς σωστά τα νύχια σου. Φρόντισε να "καθαρίσει" το νύχι σου, ώστε να μην έχει παρανυχίδες και πετσάκια. Δώσε τους και το σχήμα που θέλεις με την λίμα.

Μην ξεχνάς:

Αν ζητήσεις να σου κάνουν μόνο το ημιμόνιμο βερνίκι χωρίς να έχει γίνει το μανικιούρ προηγουμένως δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα να μην κρατήσει τόσο.

Η λάμπα και τα άλλα:

Πολλά έχουμε ακούσει για τις λάμπες-στεγνωτήρες που χρησιμοποιούνται για το ημιμόνιμο μανικιούρ, αφού σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για το δέρμα. Το βασικό που μπορείς να ζητήσεις είναι αντί για την κρέμα χεριών να σου απλώσουν αντηλιακή κρέμα στα χέρια που προστατεύει το δέρμα της περιοχής από τις ακτινοβολίες.

Οι ειδικοί είναι καθησυχαστικοί λέγοντας πως μια γυναίκα που χρησιμοποιεί στεγνωτήρες νυχιών κινδυνεύει στον ίδιο βαθμό που κινδυνεύει όταν οδηγεί με το αυτοκίνητό της στο δρόμο. Γενικά όμως αν αφήσεις τα νύχια σου να στεγνώσουν φυσικά - που δεν θα πάρει πάνω από λίγα λεπτά- και αν φροντίσεις να απλώσεις την αντηλιακή σου κρέμα τότε είσαι καλυμμένη.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ