5 γιορτινά λάθη μακιγιάζ προς αποφυγήν | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
6:23
20/12/2013

5 γιορτινά λάθη μακιγιάζ προς αποφυγήν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι γιορτές έφτασαν και εσύ ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για το ρεβεγιόν! Τι θα φορέσεις και φυσικά τι μακιγιάζ θα κάνεις είναι τα πρώτα θέματα που έρχονται στο μυαλό σου. Παρακάτω θα βρεις ταλάθη που πρέπει να αποφύγεις τις γιορτινές αυτές ημέρες στο μακιγιάζ σου για να είσαι κούκλα!

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Δεν είσαι εσύ ο Άϊ-Βασίλης: μπορεί να έχεις στο μυαλό σου τα ροδοκόκκινα μάγουλα του Santa αλλά μην το σκέφτεσαι όταν απλώνεις το ρουζ σου. Άπλωσε μια στρώση σε κάθε μάγουλο στην απόχρωση εκείνη που τ

Δεν είσαι εσύ ο Άϊ-Βασίλης: μπορεί να έχεις στο μυαλό σου τα ροδοκόκκινα μάγουλα του Santa αλλά μην το σκέφτεσαι όταν απλώνεις το ρουζ σου. Άπλωσε μια στρώση σε κάθε μάγουλο στην απόχρωση εκείνη που ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σου και το χρώμα των μαλλιών σου και αν θέλεις να δημιουργήσεις γωνίες στα μάγουλα -ειδικά αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο- τοποθέτησέ το μπρόνζερ κάθετα κάνοντας blending, ενώ αν έχεις αδύνατο, στενό πρόσωπο, μπορείς να «δημιουργήσεις» ζυγωματικά απλώνοντας το ρουζ κυκλικά στα μάγουλα και προσθέτοντας highlighter ακριβώς πάνω από τα ζυγωματικά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ