5 εύκολα μυστικά για σαρκώδη χείλη | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
12:07
19/11/2015

5 εύκολα μυστικά για σαρκώδη χείλη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θα ήθελες να έχεις πιο γεμάτα, σαρκώδη χείλη αλλά δεν ξέρεις πώς μπορείς να το πετύχεις; Βγάλε από το μυαλό σου τον πλαστικό!  Είναι πολύ απλό! Θα χρειαστείς το κραγιόν, το μολύβι των χειλιών σου και πούδρα!Διάβασε παρακάτω και δες στις φωτογραφίες πώς θα το πετύχεις!

Ε.Α.

Δώσε χρώμα στο «τόξο» του επάνω χείλους σου με ένα μολύβι ματιών που είναι 1 με 2 αποχρώσεις πιο σκούρο από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου.

Πηγή: youtube.com

Αν δυσκολεύεσαι να ζωγραφίσεις τη γραμμή με  το μολύβι για τα χείλη για να τους δώσεις το κατάλληλο σχήμα τότε δεν έχεις παρά να ζωγραφίσεις ένα “X” στο κέντρο του επάνω χείλους και να ξεκινήσεις να απλώνεις το κραγιόν από την μία και την άλλη πλευρά του.

 

Στην συνέχεια χρησιμοποίησε το μολύβι για να "γεμίσεις" τα χείλη σου.

youtube.com

Το σωστό  contouring θα γίνει με ένα μολύβι χειλιών 1 ή 2 αποχρώσεις πιο σκούρο από το κανονικό για να δώσεις έμφαση στην φυσική απόχρωση των χειλιών σου.

Πηγή: youtube.com

Με το πινελάκι για το κονσίλερ σου άπλωσε λίγο πούδρα σε πιο σκούρα απόχρωση ακριβώς στο κάτω μέρος του κάτω χείλους σου.

Kαι γέμισε με το πινελάκι σου με έντονο χρώμα τα χείλη σου!

 

Μην ξεχνάς πως για να κάνεις κάθε κραγιόν σου ματ μπορείς απλά να απλώσεις ημιδιαφανή πούδρα στο επάνω μέρος των χειλιών και είσαι έτοιμη!

Πηγή: youtube.com

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ