5 διαχρονικά τιπ μακιγιάζ για το γραφείο | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
5:46
18/10/2013

5 διαχρονικά τιπ μακιγιάζ για το γραφείο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και το μακιγιάζ στο γραφείο δεν είναι εύκολη υπόθεση αν σκεφτείς πως πρέπει να το πετύχεις με την τσίμπλα στο μάτι και χωρίς να έχεις πιει την πρώτη γουλιά καφέ. Δεδομένων όμως των συνθηκών ευτυχώς που έχεις να πας σε μια δουλειά και μην παραπονιέσαι που δεν στρώνει τέλεια το μέικ-απ. Παρακάτω θα βρεις τα βασικά που πρέπει να ξέρεις για το μακιγιάζ του γραφείου.

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Αν πάλι σε ενδιαφέρει να κερδίσεις το ενδιαφέρον του συναδέλφου σου τότε μια έντονη απόχρωση στα χείλη που όμως δεν είναι πολύ έντονη ώστε να κάνει μπαμ είναι ιδανική για να κερδίσεις το ενδιαφέρον. Μ

Αν πάλι σε ενδιαφέρει να κερδίσεις το ενδιαφέρον του συναδέλφου σου τότε μια έντονη απόχρωση στα χείλη που όμως δεν είναι πολύ έντονη ώστε να κάνει μπαμ είναι ιδανική για να κερδίσεις το ενδιαφέρον. Μια ζεστή και βαθιά απόχρωση του κόκκινου στα χείλη στο χρώμα του κρασιού με απόλυτα απαλό μακιγιάζ στα μάτια θα σου δώσει το στιλ που θέλεις. Αν πάλι δεν θέλεις να βάλεις κόκκινο κραγιόν στα χείλη μπορείς να διαλέξεις μια απόχρωση του καφέ για να τονίσεις μεν διακριτικά δε τα χείλη σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ