4 χρώματα για το πεντικιούρ που θα λατρέψει | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:08
22/5/2015

4 χρώματα για το πεντικιούρ που θα λατρέψει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τώρα που αρχίζουμε σιγά-σιγά να βγάζουμε και τα ποδαράκια μας έξω, είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα πεντικιούρ. Είτε το κάνεις στο σπίτι ή σε κάποιο κέντρο περιποίησης άκρων, το πεντικιούρ είναι πολύ σημαντικό για την συνολική εμφάνιση των ποδιών σου.  Αν σκέφτεσαι σε ποιο χρώμα να τα βάψεις, τότε μην ξεχνάς πως υπάρχουν κάποια χρώματα που δείχνουν τέλεια στα πόδια σου και θα λατρέψεις όχι μόνο εσύ αλλά και ο αγαπημένος σου!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Μοβ:</h4>  <p>ένα έντονο χρώμα που κάνει τέλεια αντίθεση με το χρώμα του δέρματος σου ειδικά όταν πάρεις λίγο χρωματάκι δεν είναι άλλο από το ζωηρό μοβ για τα νύχια των ποδιών σου. Το χρώμα αυτό α

Μοβ:

ένα έντονο χρώμα που κάνει τέλεια αντίθεση με το χρώμα του δέρματος σου ειδικά όταν πάρεις λίγο χρωματάκι δεν είναι άλλο από το ζωηρό μοβ για τα νύχια των ποδιών σου. Το χρώμα αυτό αν θέλεις να μην είναι πολύ έντονο δεν θα χρειαστεί να το "περάσεις" πάνω από ένα χέρι για να δείξει τέλειο! To βλέμμα του καλού σου πέφτει στα δάχτυλα σου και εσύ δεν θα θέλεις να αλλάξεις χρώμα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ