4 τρεντ μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις το 2015 | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:09
16/1/2015

4 τρεντ μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις το 2015

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη νέα χρονιά υπάρχουν ορισμένα τρεντ στο μακιγιάζ που θα μπεις στον πειρασμό να ακολουθήσεις! Αναρωτιέσαι γιατί; Όχι γιατί είναι in αλλά γιατί πολύ απλά θα τα λατρέψεις! Παρακάτω θα βρεις τα τρεντ εκείνα που πρέπει να δοκιμάσεις το 2015!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Τα φρύδια και τα μάτια σου:</b> ναι φέτος οφείλεις να αφήσεις τα φρύδια σου... ελεύθερα! Τα φρύδια έχουν σημαντική θέση και την νέα χρονιά  σε ολόκληρο το μακιγιάζ σου και δεν χρειάζεται να βιαστεί

Τα φρύδια και τα μάτια σου: ναι φέτος οφείλεις να αφήσεις τα φρύδια σου... ελεύθερα! Τα φρύδια έχουν σημαντική θέση και την νέα χρονιά σε ολόκληρο το μακιγιάζ σου και δεν χρειάζεται να βιαστείς να πιάσεις το τσιμπιδάκι σου. Τα χοντρά φρύδια είναι τάση αφού σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Giorgio Armani και DKNY, την υιοθέτησαν, συμπληρώνοντας το μακιγιάζ με φυσικούς τόνους. Δεδομένου ότι η σημασία των φρυδιών είναι τεράστια για τη σωστή γεωμετρία του προσώπου, παραδειγματιζόμαστε και τα τονίζουμε όπως τους αξίζει, επιλέγοντας τα ειδικά εργαλεία. Αν οι τριχούλες των φρυδιών είναι αραιές και το φρύδι σου δεν έχει σχήμα, φρόντισε να του δώσεις την κατάλληλη γραμμή και να το "γεμίσεις" με ένα μολύβι ή μια σκιά φρυδιών στην κατάλληλη απόχρωση! θα δεις πως το "γεμάτο" φρύδι θα αλλάξει ολόκληρο το πρόσωπο σου!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ