4 τιπ για τις μεταλλικές σκιές της σεζόν | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
5:19
17/10/2014

4 τιπ για τις "μεταλλικές" σκιές της σεζόν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η νεά σεζόν μας θυμίζει πως οι ιριδίζουσες, "μεταλλικές" σκιές είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε πιο λαμπερό  ένα βαρετό μακιγιάζ. Σε ροζ, καφέ, μπεζ αλλά και χρυσή ή ασημί απόχρωση, παρακάτω θα βρεις τα βασικά τιπ για να αποθεώσεις την τάση!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Το  μεταλλικό  λουκ γενικά είναι τάση τη νέα σεζόν όμως κυρίως οι σκιές ματιών στην πιο ιριδίζουσα εκδοχή τους είναι η απόλυτη τάση που δίνει έναν αέρα glam στο μακιγιάζ σου! Οι ιριδίζουσες σκιές σε ρ

Το "μεταλλικό" λουκ γενικά είναι τάση τη νέα σεζόν όμως κυρίως οι σκιές ματιών στην πιο ιριδίζουσα εκδοχή τους είναι η απόλυτη τάση που δίνει έναν αέρα glam στο μακιγιάζ σου! Οι ιριδίζουσες σκιές σε ροζ απόχρωση είναι πολύ κοντά στην φυσική απόχρωση που έχει το βλέφαρο σου και είναι ιδανικές για να έχεις λαμπερό μακιγιάζ και το πρωί ενώ μπορείς με τις συγκεκριμένες σκιές να δώσεις διακριτική λάμψη και να συνδυάσεις τέλεια με μια απαλή γραμμή με το μολύβι των ματιών σου στο επάνω βλέφαρο.
Ασημί: ναι είναι όντως ένα διαχρονικό χρώμα για τις σκιές ματιών στην πιο λαμπερή εκδοχή τους. Καλό είναι να έχεις κατά νου πως το χρώμα αυτό είναι τέλειο για glam ροκ βραδινές εμφανίσεις για το αντίστοιχο μακιγιάζ ματιών.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ