4 συνήθειες μακιγιάζ που δεν του αρέσουν | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:08
15/5/2015

4 συνήθειες μακιγιάζ που δεν του αρέσουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο γραφείο, στον καφέ, στη βόλτα, ακόμη και στο σπίτι, το μόνο βέβαιο είναι πως φροντίζεις το μακιγιάζ σου! Σκέφτηκες όμως ποτέ πως κάποιες συνήθειες μακιγιάζ που έχεις μπορεί να μην αρέσουν καθόλου στον αγαπημένο σου; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις ποιες είναι αυτές

Επιμέλεια: Ε.Α.

<h4>Μάσκαρα μου σ'αγαπώ:</h4>  <p>οι άντρες -ανάμεσα τους δεν αποκλείεται να είναι και ο καλός σου- δεν υπάρχει περίπτωση να μην "κολλάνε" όταν βλέπουν πως έχεις απλώσει άπειρες στρώσεις

Μάσκαρα μου σ'αγαπώ:

οι άντρες -ανάμεσα τους δεν αποκλείεται να είναι και ο καλός σου- δεν υπάρχει περίπτωση να μην "κολλάνε" όταν βλέπουν πως έχεις απλώσει άπειρες στρώσεις μάσκαρα στα βλέφαρα σου. Σίγουρα είναι το μόνο που κοιτάζει ο αγαπημένος σου επάνω σου και πολλές φορές με απορία. Όχι δεν σε κοιτάζει στα μάτια και λιώνει σε αυτή την περίπτωση.

Απλά απορεί στην καλύτερη των περιπτώσεων αν η μάσκαρα που έχεις απλώσει κάνει κακό στα μάτια σου ή όχι. Στην καλύτερη των περιπτώσεων υποθέτει πως προσπαθείς υπερβολικά να τονίσεις το βλέμμα σου για να είσαι όμορφη.

Το συμπέρασμα είναι πως μπορεί να μην δώσει σημασία αν έχεις απλώσεις μια ή δυο στρώσεις, αν όμως το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μην ξεχνάς πως ο χρυσός κανόνας της μόδας less is more ισχύει και στο μακιγιάζ σου!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ