4 συνήθειες μακιγιάζ που δεν του αρέσουν | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:08
15/5/2015

4 συνήθειες μακιγιάζ που δεν του αρέσουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο γραφείο, στον καφέ, στη βόλτα, ακόμη και στο σπίτι, το μόνο βέβαιο είναι πως φροντίζεις το μακιγιάζ σου! Σκέφτηκες όμως ποτέ πως κάποιες συνήθειες μακιγιάζ που έχεις μπορεί να μην αρέσουν καθόλου στον αγαπημένο σου; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις ποιες είναι αυτές

Επιμέλεια: Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Τρέντι μακιγιάζ:</h4>  <p>neon κραγιόν, μπλε μολύβια ματιών, ombre μακιγιάζ, γκλίτερ με το κιλό και πολλά άλλα. Μπορεί να είναι μόδα αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως του αρέσει επάνω σου.</p>

Τρέντι μακιγιάζ:

neon κραγιόν, μπλε μολύβια ματιών, ombre μακιγιάζ, γκλίτερ με το κιλό και πολλά άλλα. Μπορεί να είναι μόδα αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως του αρέσει επάνω σου.

Σε γενικές γραμμές οι άντρες δεν τρελαίνονται για το γκλίτερ, τις ψεύτικες βλεφαρίδες- και γενικά οτιδήποτε ψεύτικο- και φωτεινές σκιές, τα έντονα neon κραγιόν ειδικά σαν πρωινό μακιγιάζ ή το έντονο χρωματιστό μολύβι στο κάτω βλέφαρο κατά τη διάρκεια της μέρας.

Τιπ: προσπάθησε να μην απλώνεις πολλές στρώσεις μέικ-απ ειδικα αν έχεις σπυράκια αφού το αποτέλεσμα θα είναι να τα τονίσει περισσότερο και αυτό δεν είναι καλό ούτε για εσένα αλλά ούτε και για εκείνον.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ