4 λάθη ομορφιάς που πρέπει να αποφύγεις το 2016 | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
21:30
11/1/2016

4 λάθη ομορφιάς που πρέπει να αποφύγεις το 2016

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ναι τα ξέρεις. Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος στα θέματα ομορφιάς. Το θέμα είναι να μην ξεχνάς και εκείνα τα λάθη ομορφιάς που δεν πρέπει να κάνεις. Παρακάτω θα μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για τα λάθη μακιγιάζ που καλό είναι να αποφύγεις τη νέα χρονιά για να είσαι πάντα κούκλα!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Μασκαρα παντός καιρού:</h4>  <p>Μπορεί να φοράς μάσκαρα κάθε μέρα όμως έχεις σκεφτεί πόσες φορές μπορεί απλά να μην την απλώνεις σωστά; Κάτι ακόμη πολύ σημαντικό είναι να βρεις την κατάλληλη μάσκα

Μασκαρα παντός καιρού:

Μπορεί να φοράς μάσκαρα κάθε μέρα όμως έχεις σκεφτεί πόσες φορές μπορεί απλά να μην την απλώνεις σωστά; Κάτι ακόμη πολύ σημαντικό είναι να βρεις την κατάλληλη μάσκαρα για τις βλεφαρίδες σου ανάλογα με το τι θέλεις να τονίσεις. Όγκος ή μήκος είναι το βασικό ζήτημα που πρέπει να σε απασχολήσει εδώ. Αφού βρεις την κατάλληλη μάσκαρα τότε δεν έχεις παρά να απλώσεις δυο στρώσεις μάσκαρα για να τονίσεις το βλέμμα. Άπλωσε τες διαδοχικά, πριν προλάβει να στεγνώσει, μέχρι να πετύχεις την απαραίτητη ένταση και φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ένα αδιάβροχο προϊόν για ν' αντιστέκεται στις ιδιοτροπίες του καιρού χωρίς να σε μουτζουρώνει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ