4 λάθη μακιγιάζ που κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο μικρά | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
9:00
11/11/2016

4 λάθη μακιγιάζ που κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο μικρά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φυσικά και δεν είναι εύκολη υπόθεση το βλέμμασ ου να είναι φωτεινό ακόμη και μετά από ώρες μπροστά στον υπολογιστή ή μμετά από το ξενύχτι. Όμως και εδώ το μακιγιάζ είναι με το μέρος σου και παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα τρικ για να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει πιο φωτεινό!

Δεν χρησιμοποιήσεις μάσκαρα αν έχεις αραιές βλεφαρίδες:

Φυσικά και δεν έχουν όλες οι γυναίκες την τύχη να έχουμε πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες. Οι αραιές βλεφαρίδες είναι ένα πολύ συχνό θέμα που έχουμε πολλές γυναίκες και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην αποφεύγουμε να  απλώσουμε στις κοντές και αραιές βλεφαρίδες μας τη μάσκαρα που υπόσχεται να τους χαρίσει έξτρα μήκος. Μόνο πιο εντυπωσιακό μπορεί να κάνει το βλέμμα μας αν οι βλεφαρίδες μας δείχνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες.

Δεν "γυρίζεις" τις βλεφαρίδες σου:

Μπορεί να μην ξεχνάς ποτέ να απλώνεις τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου ξεχνάς όμως πολύ συχνά- για να μην πούμε σχεδόν πάντα- να "γυρίσεις" τις βλεφαρίδες σου με το ψαλίδι. Το αποτέλεσαμ είναι απίστευτα διαφορετικό και το βλέμμα σου δείχνει πιο φωτεινό και μεγαλύτερο.

Το λάθος άι-λάινερ:

Το να απλώσεις το άι-λάινερ δεν είναι ούτε εύκολη ούτε απλή υπόθεση. Αν η γραμμή που θα κάνεις είναι πολύ χοντρή ή πιο κοντή δεν αποκλείεται το τελικό αποτέλεσμα να είναι τελείως διαφορετικό. Αν η γραμμή σου είναι χοντρή αυτό που καταφέρνεις είναι τα μάτια σου να δείχνουν πιο μικρά. Αν η γραμμή σου είναι γύρω από τα μάτια σου τότε και πάλι υπάρχει ο φόβος να δείχνουν μικρότερα. Το βασικό είναι να πειραματιστείς και να βρεςιε κείνη τη γραμμή που ταιριάζει στο σχήμα των ματιών σου.

Δεν φοράς κονσίλερ: 

Φυσικά και η έλλειψη ύπνου για οποιονδήποτε λόγο και συμβαίνει αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα που καλώς ή κακώς "φαίνεται" στο πρόσωπό μας. Πολλά μπορεί να έχεις καούσει σχετικά με το ότι το κονσίλερ δεν κάνει δουλειά ή πως κάνει πιο έντονο το πρόβληλα αλλά δεν είναι έτσι. Άπλωσε το κονσίλερ σου κάτω από τα μάτια σου και "φώτισε" τους κύκλους που έχουν δημιουργηθεί και τράβηξε την προσοχή στο επάνω βλέφαρο με το κατάλληλο άι-λάινερ. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ