4 κόκκινα χρώματα κραγιόν για τα χείλη που θα τον ανάψουν | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:00
11/12/2015

4 κόκκινα χρώματα κραγιόν για τα χείλη που θα τον ανάψουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπήκαμε στον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου και εσύ αναρωτιέσαι ποιο είναι εκείνο το χρώμα που θα κάνει τα χείλη σου να ξεχωρίσουν; Μα Φυσικά το κόκκινο είναι το χρώμα που θα προσέξει ο καλός σου και φυσικά είναι εκείνο το χρώμα που θα κάνει ολόκληρο το πρόσωπό σου να λάμψει.

Σίγουρα αυτές τις μέρες ψάχνεις να βρεις την τέλεια κόκκινη απόχρωση για το ρεβεγιόν που πλησιάζει και το βασικό που πρέπει να βρεις είναι  ποια είναι η απόχρωση που σου ταιριάζει! Μάθε παρακάτω ποιες αποχρώσεις του κόκκινου θα λατρέψεις αλλά και  θα ξετρελάνουν τον αγαπημένο σου!

Ε.Α.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Ναι σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν με τίποτα. Το κόκκινο κραγιόν θα είναι πάντα εκείνο που θα τραβάει την προσοχή του καλού σου. Το θέμα όμως είναι ποια απόχρωση του κόκκινου θα

Ναι σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν με τίποτα. Το κόκκινο κραγιόν θα είναι πάντα εκείνο που θα τραβάει την προσοχή του καλού σου. Το θέμα όμως είναι ποια απόχρωση του κόκκινου θα διαλέξεις για να τον ανάψεις; Παρακάτω θα πάρεις ιδέες!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ