4 έντονα χρώματα κραγιόν για τα χείλη το φθινόπωρο | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
15:10
26/10/2015

4 έντονα χρώματα κραγιόν για τα χείλη το φθινόπωρο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα χείλη τη νέα σεζόν παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο μακιγιάζ και καταφέρνουν να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο όπως καταλαβαίνουμε εύκολα αν ρίξουμε μια ματιά στα ντεφιλέ που παρουσιάστηκαν στις διάσημες πασαρέλες, αφού το χρώμα είναι έντονο και "γεμάτο".

Δεν χωράει αμφοβολια πως τα έντονα σκούρα κραγιόν είναι και πάλι τάση, διαχρονικά in για μια ακόμη χρονιά. Στα σόου της Carolina Herrera τα έντονα και σκούρα κόκκινα χείλη ξεχώριζαν και ήταν στην ουσία εκείνα που κατάφεραν να αναδείξουν την ομορφιά των μοντέλων που απέπνεαν μυστήριο. Τα κραγιόν που είδαμε σε απόχρωση του μούρου με ροζ υποτόνους στον Felder Felder ήταν εντυπωσιακά αν και τίποτα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα έντονα χείλη σε απόχρωση σκούρου κόκκινου της Βουργουνδίας που είδαμε στα σόου του Roksanda. Τα –κόκκινα πάντα- σταφύλια αλλά και το επίσης κόκκινο κρασί ήταν σαν να είχαν αφήσει ένα «λεκέ» στα χείλη των μοντέλων του οίκου John Richmond. Τα κραγιόν είχαν διαπεραστικό χρώμα και πλούσια υφή και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κυριαρχήσουν από εδώ και πέρα.

Ε.Α.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> </p>  <p>Στα σόου της Carolina Herrera τα έντονα και σκούρα  χείλη- που φέρνουν στο μυαλό μας το βαθύ κόκκινο του κρασιού- κάνουν  τα χείλη να  ξεχωρίζουν σε ένα απαλό στο σύνο

Στα σόου της Carolina Herrera τα έντονα και σκούρα χείλη- που φέρνουν στο μυαλό μας το βαθύ κόκκινο του κρασιού- κάνουν τα χείλη να ξεχωρίζουν σε ένα απαλό στο σύνολό του μακιγιάζ. Εδώ τα χείλη είναι το κεντρικό σημείο του μακιγιάζ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ