3 χρώματα στα νύχια που λατρεύουν οι άντρες | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:01
8/1/2016

3 χρώματα στα νύχια που λατρεύουν οι άντρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί πολλοί άντρες να μην μπορούν να ξεχωρίσουν το κοραλί από το βυσσινί αλλά σίγουρα όλοι θα σου πουν πως πρόκειται για κόκκινο. Δεν θα ήθελες να μάθεις ποια είναι εκείνα τα χρώματα που του αρέσουν ή του αρέσει να έχεις στα νύχια σου; Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα  χρώματα που θα λατρέψεις όχι μόνο εσύ αλλά και ο αγαπημένος σου.

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Βαθύ κόκκινο:</h4>  <p>Δεν είναι μυστικό πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που τραβάει τα βλέμματα των αντρών. Το χρώμα που<strong> είναι συνώνυμο του πάθους</strong> σε όλες του τις αποχρώσεις από τ

Βαθύ κόκκινο:

Δεν είναι μυστικό πως το κόκκινο είναι ένα χρώμα που τραβάει τα βλέμματα των αντρών. Το χρώμα που είναι συνώνυμο του πάθους σε όλες του τις αποχρώσεις από την πιο σκούρα μυστηριώδη εκδοχή του μέχρι την πιο ανοιχτή είναι ένα χρώμα που τραβάει το αντρικό βλέμμα.

Το βαθύ κόκκινο, σχεδόν βυσσινί είναι ένα χρώμα που οι περισσότεροι άντρες βρίσκουν σέξι αλλά και οι πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κόκκινου είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Οι ζωηρές αποχρώσεις του κοραλί είναι ένα ιδανικό χρώμα τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ σου για την εποχή και οι άντρες το λατρεύουν επειδή ταιριάζει ακόμη και στις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και δείχνει πολύ φυσικό.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ