3 χρώματα για σκιές που αλλάζουν το πρόσωπό σου | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:00
11/3/2016

3 χρώματα για σκιές που αλλάζουν το πρόσωπό σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχουν κάποιες σκιές που αλλάζουν τελείως το πρόσωπό άσχετα από το χρώμα των μαλλιών μας και μάλιστα το χρώμα των μαλλιών μας και η απόχρωση της επιδερμίδας μας δεν παίζουν κανένα ρόλο!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ροζ βλέφαρα:

Μια τάση που είναι τόσο ιδιαίτερη και σου χαρίζει ειδικά αν είσαι καστανή μια αιθέρια ομορφιά δεν είναι άλλη από το ροζ χρώμα στα βλέφαρα και την αντίστοιχη απόχρωση στα χείλη.  Τα ματ κραγιόν σε φυσική ροζ απόχρωση ταιριάζουν άψογα με το χρώμα στα βλέφαρα που δείχνει φυσικό. 

Η μπλε σκιά:

H μπλε σκιά στα μάτια σου- ένα από τα κυρίαρχα χρώματα για την Άνοιξη- αλλάζει τελείως ολόκληρο το πρόσωπό σου. Το μπλε είναι ένα χρώμα έντονο που όμως ταιριάζει στις περισσότερες. Aν είσαι ξανθιά προτίμησε μια πιο έντονη και φωτεινή απόχρωσή του ενώ αν είσαι μελαχρινή διαάλεξε μια πιο σκούρα απόχρωση του μπλε. Φυσική η απόχρωση των μαλλιών σου και της επιδερμίδας σου παίζουν ρόλο στην απόχρωση που σου ταιριάζει. 

Το σμόκι άι: 

Σίγουρα πρόκειται για τον πιο εύκολο τρόπο να αλλάξεις ολόκληρο το πρόσωπό σου. Το σμόκι-άι δεν είναι μυστικό πως μπορεί να αλλάξει τελείως το μακιγιάζ και τελικά ολόκληρο το πρόσωπό μας αλλά ειδικά αν διαλέξεις την πιο "απαλή" αποχρώσεις σε χρυσό-καφέ τότε θα δεις πως το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ικανό να αλλάξει ολόκληρο το πρόσωπό σου!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ