3 τρόποι να εφαρμόσεις μάσκαρα και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:50
11/6

3 τρόποι να εφαρμόσεις μάσκαρα και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάνε τις φυσικές σου βλεφαρίδες να φαίνονται σα ψεύτικες 

Η εφαρμογή της μάσκαρα φαίνεται να είναι αυτονόητη, σωστά; Απλά ανοίγεις το σωληνάριο, βγάζεις το πινελάκι και εφαρμόζεις τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Αλλά αν είναι πραγματικά τόσο εύκολο, γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται τέλειες κάθε φορά;

Δες και αυτό: Τα λάθη που κάνεις όταν βάζεις κραγιόν

 

Παρακάτω θα βρεις tips εφαρμογής μάσκαρα που θα κάνουν τις φυσικές σου βλεφαρίδες να φαίνονται σα ψεύτικες:

Πώς να εφαρμόσεις μάσκαρα (για αρχάριες)

Το ότι είσαι αρχάρια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς και να μην ανακαλύψεις το πώς θα αποκτήσεις το καλύτερο δυνατό look. 

Αντί να απλώσεις τη μάσκαρα στις τρίχες των βλεφαρίδων σου, πίεσε τη ράβδο κόντρα στη ρίζα των βλεφαρίδων σου και ανοιγόκλεισε τα μάτια σου ενώ περιστρέφεις τη βούρτσα μέσα από τις τρίχες. Η δύναμη των βλεφαρίδων που ανοιγοκλείνουν θα απλώσει ακόμα περισσότερο προϊόν, που σημαίνει ομοιόμορφα επικαλυμμένες βλεφαρίδες. 

Αυτό το είδες; Πώς να εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν σαν επαγγελματίας

 

Πώς να αποτρέψεις το μουντζούρισμα από τη μάσκαρα στα βλέφαρα σου

Αν οι μουντζούρες από τη μάσκαρα είναι κάτι με το οποίο είσαι εξοικιειωμένη, λίγη πούδρα σεταρίσματο εκεί στο σημείο όπου οι άκρες των βλεφαρίδων σου ακουμούν το δέρμα σου πριν να εφαρμόσεις μάσκαρα θα έχει αποτελέσματα. Η πούδρα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μικρό εμπόδιο και, το πιο σημαντικό, θα απορροφήσει τη λιπαρότηατα που μπορεί να προκαλέσουν οι μουντζούρες αργότερα. 

Πώς να εφαρμόσεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες

Πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα, χρησιμοποίησε ένα υγρό eyeliner με λεπτό πινέλο για να δημιουργήσεις μικροσκοπικές κουκίδες ανάμεσα στις τρίχες κατά μήκος της γραμμής βλεφαρίδας. Αφού τα σημάδια είναι στη θέση τους, κούνησε τη μάσκαρα μέσα από τις βλεφαρίδε σου. Ο συνδυασμός της μάσκαρας και των κουκίδων θα δώσει στις βλεφαρίδες σου ένα πιο γεμάτο και φυσικό αποτέλεσμα.

Διάβασε επίσης: Κάνε το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο λεπτό με το μακιγιάζ

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ