3 τέλεια άι-λάινερ για βραδινές εμφανίσεις | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
5:50
13/6/2014

3 τέλεια άι-λάινερ για βραδινές εμφανίσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μολύβια τριγύρω πολλά, πάρα πολλά! Αναρωτιέσαι ποιο από όλα είναι το ιδανικό για εσένα; Φυσικά την Άνοιξη και το καλοκαίρι τα απαλά χρώματα όπως το ροζ, το πράσινο και το γαλάζιο στις παστέλ εκδοχές τους είναι safe επιλογές αλλά και τα πιο καλοκαιρινά μπλε και πράσινα είναι απόλυτα in.  Το θέμα είναι πως για το βραδινό σου μακιγιάζ καλό είναι να επενδύσεις σε χρώματα που θα μεταμορφώσουν το βλέμμα σου σε απόλυτα σαγηνευτικό!Παρακάτω θα βρεις ποια μολύβια μπορείς να εμπιστευτείς για το βραδινό μακιγιάζ του καλοκαιριού! 

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Το μαύρο άι-λάινερ είναι το πιο διαχρονικό χρώμα στα μάτια σου και φυσικά σου ταιριάζει πολύ για ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ ενώ δεν έχει εποχές και σεζόν. Το πιο διαχρονικό τρεντ στο μακιγιάζ μα

Το μαύρο άι-λάινερ είναι το πιο διαχρονικό χρώμα στα μάτια σου και φυσικά σου ταιριάζει πολύ για ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ ενώ δεν έχει εποχές και σεζόν. Το πιο διαχρονικό τρεντ στο μακιγιάζ ματιών έχει το χάρισμα να δίνει βάθος στο βλέμμα σου και να μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα! To πάχος και η κλίση είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά αφού μπορείς να διαλέξεις μια πιο λεπτή γραμμή για ένα καθημερινό λουκ και μια πιο χοντρή γραμμή με κλίση προς τα έξω για το βράδυ στο ποτό. Η γραμμή που κόβεται στο κάτω βλέφαρο είναι επίσης μόδα φέτος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ