3 τάσεις μακιγιάζ για την Άνοιξη του 2016 που μπορείς να φορέσεις & τώρα | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:00
22/1/2016

3 τάσεις μακιγιάζ για την Άνοιξη του 2016 που μπορείς να φορέσεις & τώρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είπαμε να βάψουμε τα μάτια μας με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου επειδή απλά και μόνο το επιβάλουν οι ανοιξιάτικες πασαρέλες αλλά τα σκούρα χείλη για παράδειγμα είναι ένα τρεντ ομορφιάς που μας παρουσιάζεται τη νέα σεζόν μπορούμε όμως άνετα να το φορέσουμε και τώρα τον χειμώνα! Δες παρακάτω ποια  ανοιξιάτικα τρεντ μπορείς να φορέσεις τώρα!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Απαλά χείλη για κάθε σεζόν:</h4>  <p>Στις πασαρέλες του οίκου Moschino για την σεζόν Α/Κ'16 είδαμε τα απαλά, βελούδινα χείλη να είναι ένα από τα βασικά τρεντ μακιγιάζ και σίγουρα δεν πέσα

Απαλά χείλη για κάθε σεζόν:

Στις πασαρέλες του οίκου Moschino για την σεζόν Α/Κ'16 είδαμε τα απαλά, βελούδινα χείλη να είναι ένα από τα βασικά τρεντ μακιγιάζ και σίγουρα δεν πέσαμε από τα σύννεφα με την επιτυχία της τάσης. Υπάρχει εξάλλου κάτι πολύ ιδιαίτερο με το συγκεκριμένο τρεντ ομορφιάς αφού καταφέρνει να αναδείξει τα χείλη με φυσικό τρόπο χωρίς να "φωνάζει" ούτε το χρώμα ούτε το περίγραμμά τους.

Φυσικά τα απαλά χρωματισμένα χείλη είναι μια τάση που δεν θα βγει ποτέ εκτός και είναι ο πιο απλός τρόπος να δώσεις διακριτικό χρώμα στα χείλη σου και τώρα στην καρδιά του χειμώνα.

Οι ιδανικές αποχρώσεις που πρέπει να αναζητήσεις είναι σε χρώμα τριανταφυλλί ροζ στην πιο φυσική ματ εκδοχή του.

Εξτρα τιπ:

Η έντονη γραμμή στο επάνω βλέφαρο, το αγαπημένο μας cat eye είναι η πιο διαχρονική επιλογή μακιγιάζ που δεν ξέρει από αλλαγές σεζόν!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ