3 σούπερ φυσικά χρώματα για τα νύχια σου | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:00
22/3/2016

3 σούπερ φυσικά χρώματα για τα νύχια σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα γυμνά νύχια είναι και πάλι η απόλυτη τάση. Τα νύχια βρίσκουν τον πιο φυσικό εαυτό τους αφού είναι περιποιημένα και μια στρώση από βερνίκι σε φυσική απόχρωση αρκεί για να αναδείξει τα χέρια σου. Η τάση δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από το να έχεις περιποιηθεί τα νύχια σου, να τους έχεις δώσει σχήμα και να τα έχεις περάσει με ένα βερνίκι για λάμψη.

 Η  φυσική απόχρωση που θα διαλέξεις έχει σαν στόχο να αναδείξει τέλεια τα υπέροχα χέρια σου και παρακάτω σου παρουσιάζουμε 4 υπέροχες επιλογές από χρώματα για νύχια φυσικά... βαμμένα!

Ε.Α.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Απαλό σομόν:

Το σομόν στην πιο παστέλ εκδοχή του είναι ένα χρώμα φυσικό που όμως καταφέρνει να ξεχωρίσει και να είναι και έντονο και ταιριάζει απίστευτα στα νύχια σου είτε έχεις τετραγωνισμένα νύχια ή έχεις στρογγυλεμένες άκρες.

Γυμνά νύχια και γραμμές:

Τα "γυμνά" νύχια δεν χρειάζονται πολλά για να "δείξουν". Αρκεί να είναι περιποιημένα και να έχουν μια λευκή γραμμή και μια σε απαλή παστέλ απόχρωση για να είναι φυσικά... βαμμένα!

Μπεζ νύχια:

οι φυσικές αποχρώσεις στα νύχια μπορεί να μην είναι έντονες αλλά καταφέρνουν να αναδείξουν τέλεια τα νύχια σου. Το ματ μπεζ βερίνικι είναι μια από τις πιο διαχρονικές επιλογές που έχεις που το μόνο σίγουρο είναι πως θα βολευτείς και θα κρατήσει!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ