3 μυστικά για το απόλυτο μακιγιάζ του φλερτ | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:00
6/11/2015

3 μυστικά για το απόλυτο μακιγιάζ του φλερτ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν νομίζεις πως ένα έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη και το αγαπημένο σου σμόκι-άι θα κάνουν τον άντρα που σε ενδιαφέρει να τρέχει με γοργούς ρυθμούς προς το μέρος σου, θα εκπλαγείς να μάθεις πως γενικά το έντονο μακιγιάζ απωθεί  τους άντρες από το να σε πλησιάσουν τουλάχιστον για πρώτη φορά  ενώ ένα πιο απλό και καθημερινό λουκ σε κάνει πιο προσιτή και δεν αποκλείεται να τον στείλει κοντά σου.Παρακάτω θα μάθεις τα μυστικά για το μακιγιάζ που θα τον κάνει να τρέξει κοντά σου!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Διαπεραστικό βλέμμα ναι αλλά χωρίς υπερβολές:</h4>  <p>Αν θέλεις να τονίσεις το βλέμμα σου χωρίς όμως να έχεις ένα κραυγαλέο αποτέλεσμα δεν έχεις παρά να τραβήξεις την γραμμή του άι-λάινερ σου στο

Διαπεραστικό βλέμμα ναι αλλά χωρίς υπερβολές:

Αν θέλεις να τονίσεις το βλέμμα σου χωρίς όμως να έχεις ένα κραυγαλέο αποτέλεσμα δεν έχεις παρά να τραβήξεις την γραμμή του άι-λάινερ σου στο επάνω βλέφαρο και να τονίσεις με μια διακριτική και λεπτή γραμμή τα μάτια σου. Το χρώμα της βάσης δεν πρέπει να είναι έντονο. Αρκεί μια απαλή μπεζ σκιά και από επάνω η γραμμή του άι-λάινερ για να κάνει το βλέμμα σου ακαταμάχητο.

Προσοχή: Άφησε τη σκούρα σκιά βάσης για το σμόκι-άι για κάποια άλλη στιγμή αφού για τους περισσότερους άντρες το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι αρκετά έντονο και δεν αποκλείεται αν ειδικά το κάνεις με μαύρη σκιά να πιστέψει ο άντρας που σε ενδιαφέρει πως έχεις χτυπήσει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ