3 μυστικά για τα έντονα φρύδια της σεζόν | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
7:29
6/2/2015

3 μυστικά για τα έντονα φρύδια της σεζόν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ναι τα έντοντα φρύδια είναι και φέτος τάση. Όχι μόνο δίνουν έμφαση στο βλέμμα σου αλλά είναι και ένα τρεντ που θα λατρέψεις αφού δεν χρειάζεται να έχεις πάντα στο χέρι το τσιμπιδάκι σου! Παρακάτω θα βρεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την απόλυτη τάση!

 Επιμέλεια: Ε.Α.

 

 

Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Υπήρξε μια εποχή, μεταξύ των δεκαετιών 1920 και 1940, όπου το πρότυπο της γυναικείας ομορφιάς βασιζόταν, μεταξύ άλλων, στην εξαφάνιση των φρυδιών. Οι χρυσές ντίβες του Χόλιγουντ και όλες οι γυναίκες π

Υπήρξε μια εποχή, μεταξύ των δεκαετιών 1920 και 1940, όπου το πρότυπο της γυναικείας ομορφιάς βασιζόταν, μεταξύ άλλων, στην εξαφάνιση των φρυδιών. Οι χρυσές ντίβες του Χόλιγουντ και όλες οι γυναίκες που ακολουθούσαν τη μόδα και τις μιμούνταν, έβγαζαν εντελώς τα φρύδια τους για να τα ξανασχηματίσουν τεχνητά με μια μολυβένια γραμμή, πιο πάνω από τη φυσική τους θέση -περισσότερο ή λιγότερο τοξωτά-, ανάλογα και με το σχήμα του προσώπου τους.

Είναι γεγονός πως η τάση αυτή είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, δίνοντας ένα «μοιραίο» βλέμμα και μια δραματική τελική εντύπωση. Τα χρόνια πέρασαν, τα φρύδια επανήλθαν στη θέση τους, αλλά η μόδα να λεπταίνουν και να γίνονται μια γραμμούλα δεν ατόνισε, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ειδικά από γυναίκες με ισχυρή προσωπική άποψη για το στυλ, όπως η Οντρεϊ Χέμπορν.

Η οποία θα μπορούσε να είναι το πρότυπο για τη φετινή τάση, που θέλει τα φρύδια παχιά, τετραγωνισμένα και έντονα περιγραμμένα, ένα χαρακτηριστικό που προσελκύει τα βλέμματα και δίνει δύναμη στο βλέμμα. Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Giorgio Armani και DKNY, την υιοθέτησαν, συμπληρώνοντας το μακιγιάζ με φυσικούς τόνους. Δεδομένου ότι η σημασία των φρυδιών είναι τεράστια για τη σωστή γεωμετρία του προσώπου, παραδειγματιζόμαστε και τα τονίζουμε όπως τους αξίζει, επιλέγοντας τα ειδικά εργαλεία.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ