3 ανατρεπτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για ερωτευμένες | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:00
13/2/2015

3 ανατρεπτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για ερωτευμένες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η γιορτή των ερωτευμένων σχεδόν έχει φτάσει και εσύ ψάχνεις να βρεις ποιο είναι εκείνο το μακιγιάζ  που θα κάνει τον καλό σου να παραμιλάει; Φυσικά το κόκκινο κραγιόν είναι η πιο σούπερ επιλογή που έχεις. Με δεδομένο λοιπόν πως τα χείλη σου θα είναι πιο φλογερά από ποτέ, βρεις παρακάτω τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς χρωμάτων που θα αποθεώσεις την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Κόκκινα χείλη με μοβ βλέφαρα:</b> οι εποχές που συνδύαζες τα έντονα και φλογερά κόκκινα χείλη σου με απαλό μακιγιάζ στα μάτια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και φέτος καλείσαι να εντυπωσιάσεις τον αγαπ

Κόκκινα χείλη με μοβ βλέφαρα: οι εποχές που συνδύαζες τα έντονα και φλογερά κόκκινα χείλη σου με απαλό μακιγιάζ στα μάτια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και φέτος καλείσαι να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου με πολύ...χρώμα! Το "γεμάτο" μοβ χρώμα στα βλέφαρα σου συνδυάζεται τέλεια με το αγαπημένο σου φλογερό κραγιόν που την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου έχει την τιμητική του. Δοκίμασέ το λουκ της φωτογραφίας και δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σου!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ