3+1 τρόποι για πιο μακριά νύχια με το βερνίκι σου | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:43
12/6/2015

3+1 τρόποι για πιο μακριά νύχια με το βερνίκι σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τα μακρυά νύχια και όχι άδικα! Αν θέλεις όμως μακρυά νύχια εδώ και τώρα χωρίς να πρέπει να ενδώσεις στα τεχνητά νύχια, μπορείς με τις κατάλληλες τεχνικές και τα βερνίκαι σου να κάνεις τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακρυά!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Προσοχή στις άκρες:</h4>  <p>αν θέλεις να κάνεις τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακρυά δεν έχεις παρά να προσέξεις πώς τα βάφεις στο πλάι. Αντί να απλώσεις το βερνίκι σε όλη την επιφάνεια του ν

Προσοχή στις άκρες:

αν θέλεις να κάνεις τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακρυά δεν έχεις παρά να προσέξεις πώς τα βάφεις στο πλάι. Αντί να απλώσεις το βερνίκι σε όλη την επιφάνεια του νυχιού φρόντισε να μην το απλώσεις στα πλάγια σε όλο το νύχι, αλλά να ξεκινήσεις να βάφεις από κάτω προς τα επάνω το νύχι από τη μέση του νυχιού και στην συνέχεια από το ένα πλάι και το άλλο χωρίς όμως να απλώσεις μέχρι τις άκρες. Πρέπει όμως να το κάνεις έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται και όχι να φαίνεται σαν να ξέχασες να βάψεις τα πλαινά των νυχιών σου. Το νύχι σου θα δείχνει πιο στενόμακρο έτσι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ