Χρωματιστές πιπεριές με ανθότυρο | κουζινα , συνταγες , λαχανικά | womenonly.gr
10:11
31/7/2014

Χρωματιστές πιπεριές με ανθότυρο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Συνταγή: Κώστας Τσίγκας, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Γίωργος Δρακόπουλος

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 15 λεπτά
Μαγείρεμα 40 λεπτά

Υλικά

-3-4 πιπεριές χρωματιστές

-250 γρ. ανθότυρο
-πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-ψωμί φρυγανισμένο

Eκτέλεση

Ψήνουμε τις πιπεριές στους 180°C μέχρι να μαυρίσουν, για 30-40 λεπτά περίπου. Επειτα, τις κλείνουμε σε σακούλα να «ιδρώσουν» και τις ξεφλουδίζουμε. Κόβουμε το ανθότυρο σε κομμάτια, τα πασπαλίζουμε με πιπέρι και τα τυλίγουμε σε ρολάκια με τις πιπεριές. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω και σερβίρουμε με ελιές και φρυγανισμένο ψωμί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ