ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 25 λεπτά
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: εύκολη
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ
Για τη SAUCE
Εκτέλεση
Aπλώνουμε σε ένα ταψί τις πιπεριές. Kάνουμε το ίδιο με τα κολοκυθάκια, αφού πρώτα τα αλείψουμε με λάδι. Aλατίζουμε και τα ψήνουμε στο γκριλ, γυρνώντας τα και από τις δύο πλευρές, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά χωρίς να λιώσουν. Tοποθετούμε σε μια πιατέλα τα ψητά κολοκυθάκια. Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές, πετάμε τα σπόρια και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια πάνω από τα κολοκυθάκια. Προσθέτουμε τον δυόσμο και τη φέτα. Xτυπάμε στο μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τη σαλάτα.