Υλικά
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο και σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν.
2. Προσθέτετε τα μανιτάρια και το μαρούλι και σκεπάζετε την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Αφήνετε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και σβήνετε με το κρασί.
3. Περιμένετε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτετε το ζωμό λαχανικών, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύετε για 10 λεπτά και κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
4. Διαλύετε το γιαούρτι με 5-6 κουταλιές της σούπας από το ζωμό του φαγητού και το ρίχνετε στην κατσαρόλα.
5. Προσθέτετε τη φέτα και το μάραθο ή άνηθο. Ανακατεύετε καλά και επαναφέρετε την κατσαρόλα στη φωτιά.
6. Συνεχίζετε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η φέτα και να δέσει η σάλτσα.