Τηγανιά κρασάτη με μαστέλο και φασκόμηλο | κουζινα , συνταγες , κρέας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΝΤΑΓΕΣ / ΚΡΕΑΣ
12:12
2/10/2012

Τηγανιά κρασάτη με μαστέλο και φασκόμηλο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη

Yλικά

500 γρ. φιλέτο χοιρινό

100 γρ. μαστέλο ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

150 γρ. κρασί λευκό

1 κουτ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο

1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών

αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτά μπαστουνάκια. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο για 1 λεπτό, προσθέτουμε το φιλέτο και το γυρίζουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Επειτα από λίγο προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών, το φασκόμηλο, το μαστέλο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε την τηγανιά να τραβήξει τους χυμούς της και σερβίρουμε αμέσως.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τσιλαδια