ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΑΝΑΜΟΝΗ 2 ώρες
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Yλικά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το ουίσκι, τη ζάχαρη, την πάπρικα, το πιπέρι καγιέν, το σκόρδο, τη μελάσα, το κέτσαπ, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι και τις φτερούγες του κοτόπουλου και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο από 30 λεπτά ως 2 ώρες. Στρώνουμε τις φτερούγες σε ταψί με λαδόκολα, περιχύνουμε με τη μαρινάτα και ψήνουμε για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι αρωματισμένο με σπόρους κακουλέ.