Παϊδάκια στο τηγάνι με μπαχαρικά | κουζινα , συνταγες , κρέας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΝΤΑΓΕΣ / ΚΡΕΑΣ
15:58
3/3/2016

Παϊδάκια στο τηγάνι με μπαχαρικά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το έθιμο παραδοσιακά επιβάλλει κρεατοφαγία. Oσοι δεν επιλέξετε την έξοδο σε ταβέρνα αποφύγετε τη λύση του ντελίβερι και δοκιμάστε μαζί με την παρέα σας τις εύγευστες και πρωτότυπες συνταγές που σας προτείνουμε.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)

• 1 κιλό παϊδάκια αρνίσια
• 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 3 λεμόνια (τον χυμό τους)
• 2 κουτ. σούπας αλάτι χοντρό
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
• 2 κουτ. σούπας μπαχαρικά ανάμεικτα (κόλιαντρο, κύμινο, καυτερή πιπερίτσα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να μείνουν για 20 λεπτά, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα. Βγάζουμε τα παϊδάκια, τα στεγνώνουμε ταμπονάροντάς τα με λίγο χαρτί κουζίνας και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά από την κάθε τους πλευρά. Προσοχή: Δεν πρέπει να παραψηθούν τα παϊδάκια γιατί θα στεγνώσουν.

Tip: Μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα για πιο πικάντικη γεύση.

Συνταγές από το Cook Book

Επιμέλεια: Αλέξης Μίχας

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ