Μοσχαράκι στη γάστρα | κουζινα , συνταγες , κρέας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΣΥΝΤΑΓΕΣ / ΚΡΕΑΣ
10:11
20/2/2014

Μοσχαράκι στη γάστρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. Αναμειγνύουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά μαζί για να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
  • ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 3½ ώρες
  • ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 10 άτομα
  • ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη

Yλικά

  • 2 κιλά μοσχαράκι (χτένι ή ποντίκι) σε κομμάτια 5x5 εκ. περίπου
  • 2 κιλά πατάτες μικρές καθαρισμένες
  • 300 γρ. κεφαλογραβιέρα σε κύβους
  • 2 συσκευασίες ντοματάκια κονκασέ
  • 4 κουτ. σούπας ρίγανη τριμμένη
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. Αναμειγνύουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά μαζί για να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα. Μεταφέρουμε σε γάστρα και ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία, στους 160°C, για 3½ ώρες. Σερβίρουμε το μοσχαράκι χλιαρό.

Tip: Προαιρετικά, μπορούμε να προσθέσουμε στη γάστρα και 2 κουτ. σούπας κουκουνάρι ή αμύγδαλα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ