ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Zεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε το μοσχάρι μέχρι να ροδίσει σε όλες του τις πλευρές. Tο αφαιρούμε και στο ίδιο λάδι προσθέτουμε το κρασί, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, την ντομάτα και το σκόρδο και τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το θυμάρι, τη δάφνη και λίγο νερό και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 4 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τις πατάτες και τις γλυκοπατάτες. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα φρούτα. Προσθέτουμε όσο αλάτι και πιπέρι θέλουμε και μαγειρεύουμε για 5 ακόμη λεπτά.