Το Ούζο Πλωμαρίου στο ετήσιο διεθνές συνέδριο T BEX | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
19:25
30/10/2014

Το Ούζο Πλωμαρίου στο ετήσιο διεθνές συνέδριο T BEX

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεχώρισε στο ετήσιο διεθνές συνέδριο T BEX, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου.
 
Ποιότητα, παράδοση και άρωμα Ελλάδας ήταν τα βασικά συστατικά της φετινής διοργάνωσης η οποία συγκέντρωσε εκατοντάδες bloggers και δημοσιογράφους τουρισμού από όλες τις γωνιές του κόσμου, αναδεικνύοντας το γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου – με καταγωγή από το Πλωμάρι της Λέσβου – συμμετείχε ως εκπρόσωπος του ούζου, του εθνικού ποτού της Ελλάδας, στο «Ελληνικό χωριό». Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ανακάλυψης ελληνικών γεύσεων. Το αγαπημένο απόσταγμα απέδειξε για μια ακόμη φορά το μοναδικό νησιώτικο χαρακτήρα του, ενώ οι επισκέπτες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να «ταξιδέψουν» στο… άρωμα του Αιγαίου, χάρις στην ιδιαίτερη γεύση αλλά και την ανώτερη ποιότητά του.
 
H Αθήνα, επέστρεψε δυναμικά στο διεθνή τουριστικό χάρτη και το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου με… γλυκόπιοτη διάθεση επισφράγισε τη συγκεκριμένη διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία.
 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ