Το Famous Grouse κάνει το δώρο προσωπική υπόθεση | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
11:40
22/12/2014

Το Famous Grouse κάνει το δώρο προσωπική υπόθεση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
 
 
Κάθε χρόνο αναζητάς το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που θα είναι τόσο προσωπικό σαν να έχει φτιαχτεί μόνο για εκείνους. Τις φετινές γιορτές το The Famous Grouse σε καλεί να φτιάξεις το πιο τέλειο δώρο για εσένα και τους φίλους σου!
Το δημοφιλές ουίσκι σε καλεί να «πάρεις προσωπικά» την επιλογή δώρου χαρίζοντας τους μια personalized φιάλη του The Famous Grouse με το όνομα τους και τη δική σου προσωπική ευχή!
Η διαδικασία είναι απλή και διασκεδαστική!
 
Μπες στην νέα πλατφόρμα του The Famous Grouse www.thefamousmoments.gr και δημιούργησε εύκολα και γρήγορα τη δική σου famous ετικέτα με το όνομα του αγαπημένου σου προσώπου και τις δικές σου μοναδικές ευχές. Tο The Famous Grouse αναλαμβάνει να σου στείλει τη δική σου personalized ετικέτα για να την τοποθετήσεις στη φιάλη και να δημιουργήσεις το πιο ξεχωριστό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα! 
 
Εκτός από την online πλατφόρμα, το The Famous Grouse σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις την ετικέτα που επιθυμείς σε επιλεγμένες κάβες και σε super market αλλά και στο Famous Grouse pop up store που λειτουργεί στο Golden Hall από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου και μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.
 
Μην περιμένεις! Μοιράσου από σήμερα τις Famous ευχές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! 
#partoprosopika
 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ