Το αποστακτήριο Jack Daniels γιορτάζει επέτειο 150 χρόνων | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
16:15
27/7/2016

Το αποστακτήριο Jack Daniels γιορτάζει επέτειο 150 χρόνων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

90 ημέρες στο 1ο Παγκόσμιο Whiskey Barrel Hunt που έρχεται και στην Ελλάδα και θα δώσει την ευκαιρία σε καταναλωτές να κερδίσουν ένα κομμάτι από την ιστορία του Jack Daniel’s!

Με αφορμή τον εορτασμό της 150ης επετείου του αποστακτηρίου Jack Daniel, του παλαιότερου καταγεγραμμένου αποστακτηρίου στις Η.Π.Α, το Jack Daniels Tennessee Whiskey δημιουργεί τον παγκόσμιο διαγωνισμό Jack Daniels Barrel Hunt, ένα «κυνήγι θησαυρού» που θα ενώσει τους φίλους του Jack σε όλο τον κόσμο!

Από τον Ιούλιο έως το Σεπτέμβριο, 150 χειροποίητα βαρέλια whiskey θα είναι κρυμμένα σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, περιμένοντας τους fan του Jack να τα ανακαλύψουν και να κερδίσουν μοναδικά, συλλεκτικά δώρα για τα 150 χρόνια εορτασμού του αποστακτηρίου!

To Jack Daniels Barrel Hunt έχει ήδη ξεκινήσει, με τη γενέτειρα του αποστακτηρίου, το Lynchburg, Tennessee, να κάνει την αρχή, ενώ μέσα σε διάστημα 90 ημερών, θα επισκεφθεί πάνω από 50 χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, αυτό το Σεπτέμβριο!

«To Jack Daniel’s έχει εξελιχθεί από ένα τοπικό ποτό, σε ένα εικονικό brand με ύπαρξη σε περισσότερες από 170 χώρες, μένοντας πιστό στην κληρονομιά της αυθεντικότητας, της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας’’, δήλωσε ο Mark McCallum, Πρόεδρος του Jack Daniel’s. «Η 150η επέτειος είναι σημαντικό ορόσημο για το αποστακτήριο και είναι η ιδανική ευκαιρία για να προσκαλέσουμε όλο τον κόσμο να ενωθεί μαζί μας, σε μια γιορτή για το Jack Daniel’s, με το πρώτο μας παγκόσμιο Barrel Hunt».

Πώς θα ανακαλύψεις το Κρυμμένο Βαρέλι όταν έρθει σε «ελληνικά εδάφη»;

Το 1ο βήμα είναι να ακολουθήσεις την επίσημη σελίδα του Jack Daniels στο Facebook, καθώς εκεί θα δίνονται στοιχεία για τη μυστική τοποθεσία και τον κωδικό για να ξεκλειδώσεις, όχι ένα, αλλά τρία Βαρέλια που θα έρθουν στη χώρα μας!

Και μη ξεχνάς: η ιστορία του Jack Daniel’s & του αποστακτηρίου του είναι πλούσια για αυτό θα πρέπει να είσαι καλά διαβασμένος για να μπορέσεις να βρεις τη λύση! Νικητές θα είναι αυτοί που θα ανακαλύψουν πρώτοι τα Βαρέλια στα κρυμμένα σημεία και θα δώσουν το σωστό κωδικό για να τα …ανοίξουν!

Δεν έχεις λοιπόν παρά να μείνεις συντονισμένος στο Jack Daniels στο Facebook και να αρχίσεις να συλλέγεις τα στοιχεία σχετικά με τα «κρυμμένα βαρέλια» καθώς και τους κωδικούς για να τα ξεκλειδώσεις που θα αρχίσουν να «ανεβαίνουν» στη σελίδα από τον Σεπτέμβριο.

Μεγάλα Jack Daniel’s δώρα!

Μεγάλο δώρο του Jack Daniels Barrel Hunt δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το ίδιο το Βαρέλι, καθώς είναι χειροποίητο και έχει χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ωρίμανσης του Jack Daniel’s! Άλλωστε, «το βαρέλι είναι το κλειδί της δημιουργίας του Jack Daniels Tennessee Whiskey καθώς διαμορφώνει 100% το χρώμα του & το 70% - 80% της γεύσης του,” όπως έχει πει ο Jack Daniels Master Distiller Jeff Arnett. “Είναι σημαντικό μέρος της διαδικασίας μας που έχουμε φροντίσει να παραμείνει απαράλλακτη εδώ και 150 χρόνια. Η παράδοση αυτή θα συνεχίσει να ζει μέσα σε κάθε βαρέλι που κατασκευάζουμε και σε κάθε σταγόνα από το whiskey Jack Daniels. Το Barrel Hunt γιορτάζει την ιστορία του αποστακτηρίου και δίνει στους fan την ευκαιρία να έχουν το δικό τους βαρέλι και να είναι για πάντα συνδεμένοι με το αγαπημένο τους Jack Daniels.

Εκτός από το Βαρέλι, πολλά, απίστευτα συλλεκτικά Jack Daniels δώρα, αλλά και ένα μεγάλο δώρο-έκπληξη, περιμένει κάθε νικητή! Stay tuned, καθώς θα ανακοινωθούν σύντομα!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στη σελίδα Jack Daniels στο Facebook μέχρι το κυνήγι να ξεκινήσει και στην Ελλάδα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Jack Daniels Barrel Hunt”, επίσημους κανόνες & κανονισμούς και λεπτομέρειες για τις μυστικές τοποθεσίες και τις ημέρες, επισκεφτείτε την σελίδα www.jackdanielsbarrelhunt.com

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ