Τι είναι το Safe Ride Home & πώς λειτουργεί; | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
13:09
12/1/2016

Τι είναι το Safe Ride Home & πώς λειτουργεί;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

To Jack Daniel’s και η Uber μαζί για την υπεύθυνη διασκέδαση και επιστροφή στο σπίτι!

 

Υπεύθυνη κατανάλωση σημαίνει υπεύθυνη στάση ζωής απέναντι στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης αναφορικά με την κατανάλωση του αλκοόλ και την οδήγηση, το Jack Daniels σε συνεργασία με την Uber πραγματοποιούν την ενέργεια “Safe Ride Home”, με στόχο να ενημερώσουν και να θυμίσουν στους καταναλωτές ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε καθόλου αλκοόλ όταν πρόκειται να οδηγήσουμε κι αναλαμβάνουν τη δωρεάν επιστροφή στο σπίτι. 

Τι είναι το Safe Ride Home & πώς λειτουργεί;

 

Τι είναι το Safe Ride Home & πώς λειτουργεί;

Το “Safe Ride Home” αποτελεί μια πρωτότυπη ενέργεια η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια αξέχαστη βραδιά με την παρέα σου χωρίς να ανησυχείς για το ποιος θα οδηγήσει!

Φεύγοντας από το αγαπημένο σου bar, πάρε την παρέα σου και έλα στους εξειδικευμένους Σταθμούς Μέτρησης Υπευθυνότητας με το σήμα Safe Ride Home όπου θα βρείς σε τέσσερις πολυσύχναστες γειτονιές της Αθήνας από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2016.

Με τη βοήθεια της ομάδας του Safe Ride Home, μπορείς να ενημερωθείς για το τι σημαίνει υπεύθυνη κατανάλωση, να μετρήσεις τα επίπεδα αλκοόλ που έχεις καταναλώσει και η Uber θα αναλάβει τη δωρεάν επιστροφή σου στο σπίτι με ένα uberX.

Οι Σταθμοί “Safe Ride Home” θα βρίσκονται:

 

Οι ΣταθμοίSafe Ride Home” θα βρίσκονται:

  • Στην Κηφισιά, 15 & 16/1 (00:00-04:00)

  • Στο Γκάζι, 22 & 23/1 (00:00-04:00)

  • Στη Γλυφάδα, 29 & 30/1 (00:00-04:00)

Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που θυμάσαι! 

 

Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που θυμάσαι!

Με βασικό μήνυμα “Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που θα θυμάσαι!”, η ενέργεια Safe Ride Home δημιουργήθηκε για να μας θυμίσει ότι όταν οδηγούμε δεν καταναλώνουμε καθόλου αλκοόλ. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, ακόμα και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ μπορεί να αποδυναμώσει τα αντανακλαστικά του οδηγού και να τον καταστήσει επικίνδυνο. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, η Brown Forman με το Jack Daniel’s, αλλά και η Uber πραγματοποιούν σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργικές ενέργειες που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν το καταναλωτικό κοινό για την επικινδυνότητα της χωρίς μέτρο κατανάλωσης αλκοόλ.

Συμβουλευτικός φορέας της ενέργειας είναι το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», το οποίο εδώ και 11 χρόνια υποστηρίζει και προωθεί δραστηριότητες σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύοντας σε έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα.

Παράλληλα, αρωγός στην προσπάθεια αυτή έχει σταθεί ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος παραχώρησε το χώρο σε σημαντικές πλατείες ώστε να στηθούν οι ΣταθμοίSafe Ride Home, συμβάλλοντας στην ενεργοποίηση της Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ